Μαμά πέθανε από επιπλοκές του τοκετού – Κατάφερε να σώσει, όμως, 12 ζωές

Μαμά πέθανε στη γέννα από επιπλοκές του τοκετού - Κατάφερε να σώσει, όμως, 12 ζωές

Το να φέρεις στον κόσμο ένα παιδί είναι κάτι το συγκλονιστικό και την εμπειρία του τοκετού θέλει κάθε γυναίκα να τη ζήσει. Πολλές φορές ο τοκετός, ωστόσο, μπορεί να ενέχει επιπλοκές. Όπως, στην περίπτωση μίας γυναίκας, που οι επιπλοκές του τοκετού ξεκίνησαν μία εβδομάδα μετά τη γέννηση του τέταρτου παιδιού της.

Η Καθλίν υπέφερε από εγκεφαλική αιμορραγία, κάτι που απαιτούσε πολλές επεμβάσεις. Οι γιατροί δεν κατάφεραν να τη σώσουν και ο θάνατός της σκόρπισε θλίψη στην οικογένειά της. Κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει αυτό που θα συνέβαινε σε μία τόσο χαρούμενη στιγμή.

«Η κατάσταση της Καθλίν επιδεινώθηκε σε βαθμό που δεν είχε σωτηρία. Ευχή της, ήταν να κάνουμε ό,τι καλύτερο για να γίνει η ευχή της πραγματικότητα και να σωθούν άνθρωποι από δωρεά των οργάνων της», γράφει η σελίδα Go Fund Me που δημιουργήθηκε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @thethorsons

Κι αυτή ήταν μία ας το πούμε «ευχάριστη» πινελιά σε αυτήν την τραγωδία. Η Καθλίν είχε μπει σε λίστα δωρητών οργάνων κι έτσι μπόρεσε να δωρίσει 12 από τα όργανά της σε ανθρώπους που είχαν ανάγκη. Ο θάνατός της ουσιαστικά έδωσε ζωή σε άλλους ανθρώπους.

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από την εκστρατεία GoFundMe θα βοηθήσουν τον σύζυγο της Καθλίν και τα τέσσερα παιδιά τους που είδαν τη ζωή τους να ανατρέπεται από αυτήν την τραγωδία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @thethorsons

«Με αυτά τα χρήματα, ο Τζέσε θα πληρώσει κάποιους σημαντικούς λογαριασμούς και θα καλύψει τα ιατρικά έξοδα που χρειάστηκαν για την Καθλίν, ενώ θα μπορέσει να προσφέρει και στα παιδιά του σε αυτό το νέο μονοπάτι της ζωής τους», λέει η σελίδα.

Διαβάστε επίσης:

“3 Weeks to Christmas”: Το φανταστικό χριστουγεννιάτικο παζαράκι μάς περιμένει για 8η χρονιά

Αποκλείουν 8χρονη από σχολείο λόγω αναπηρίας: Η ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας

Μία υπέροχη παιδική χαρά άνοιξε στην Πέγεια και περιμένει τα παιδιά (εικόνες)