Μία υπέροχη παιδική χαρά άνοιξε στην Πέγεια και περιμένει τα παιδιά (εικόνες)

Μία υπέροχη παιδική χαρά άνοιξε στην Πέγεια και περιμένει τα παιδιά

Το μήνυμα ότι ο Δήμος Πέγειας θα προσπαθήσει να δώσει έμφαση , όχι μόνο σε έργα υποδομής , όπως δρόμους και κτίρια, αλλά και σε έργα αναβάθμισης και βελτίωσης της ποιότητας ζωής των παιδιών, έστειλε ο Δήμαρχος Πέγειας Μαρίνος Λάμπρου στα εγκαίνια της παιδικής χαράς Παναγίας Αγριδιώτισσας στην Πέγεια που τελέστηκαν από τον Μητροπολίτη Πάφου Γεώργιο, προσθέτοντας πως το μέλλον είναι τα παιδιά μας .

Σε χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Πέγειας Μαρίνος Λάμπρου εξέφρασε την ικανοποίηση του γιατί με την δημιουργία της παιδικής χαράς τα παιδιά του Δήμου,θα διασκεδάζουν μαζί με τους γονείς τους σε μια παιδική χαρά ένα πάρκο αναψυχής με σύγχρονα όργανα και παιχνίδια.

Πετύχαμε είπε ο κ. Λάμπρου μια εξαιρετική αναδιαμόρφωση του χώρου σε πλήρη εναρμόνιση με το φυσικό περιβάλλον δημιουργώντας ένα παιχνιδότοπο για να ψυχαγωγούνται με άνεση και ασφάλεια τα παιδιά.

Ο Μητροπολίτης Πάφου συνεχάρη τον Δήμο Πέγειας για την πρωτοβουλία του. Στα εγκαίνια της παιδικής χαράς παρέστησαν πολλά παιδάκια που διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε η Gogo, η γηραιότερη μαθήτρια δημοτικού στον κόσμο – Ξεκίνησε το σχολείο στα 94 της

“3 Weeks to Christmas”: Το φανταστικό χριστουγεννιάτικο παζαράκι μάς περιμένει για 8η χρονιά

Αποκλείουν 8χρονη από σχολείο λόγω αναπηρίας: Η ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας