Κερδίστε ένα σετ προϊόντων Aveda για πυκνά και λαμπερά μαλλιά

Κερδίστε ένα σετ προϊόντων Aveda για πυκνά και λαμπερά μαλλιά

Η Aveda, η υψηλής απόδοσης, vegan μάρκα περιποίησης μαλλιών με αποστολή να νοιάζεται για τον κόσμο στον οποίο ζ ούμε, γιορτάζει τα 10 χρόνια της σειράς πύκνωσης και όγκου μαλλιών Invati Advanced™.

Βασισμένη στη βοτανική επιστήμη, η Invati Advanced™ δίνει άμεσα αποτελέσματα για πιο πλούσια, πυκνά και δυνατά μαλλιά ενώ μειώνει την τριχόπτωση κατά 53%.

Αυτό το σύστημα 3ων βημάτων είναι 94% φυσικής προέλευσης και βασίζεται τόσο σε φυτικά συστατικά υψηλής απόδοσης όσο και στις αρχές της πράσινης χημείας, προκειμένου να προσφέρει άμεσα και αποδεδειγμένα αποτελέσματα.
Δεκαετίες έρευνας & επιστημονικής απόδειξης

Η Invati Advanced™ δημιουργήθηκε, εδώ και δύο δεκαετίες με βάση την επιστημονική έρευνα και για πάνω από επτά χρόνια, η Aveda συνεργάζεται με το διάσημο Κέντρο Επιστημών της Επιδερμίδας στο Πανεπιστήμιο του Bradford, Ηνωμένο Βασίλειο, το οποίο διαθέτει μια παγκοσμίως αναγνωρισμένη ομάδα επιστημόνων που έχουν δεσμευτεί να ερευνούν την βιολογία των μαλλιών και της επιδερμίδας. Τα ευρήματα αυτής της ομάδας βοήθησαν την Aveda στον εντοπισμό ισχυρών δραστικών ουσιών, που ενισχύουν την υγεία των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής, και βρίσκονται στη συλλογή Invati Advanced™.

«Η κατάσταση των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής αλλάζει δραστικά καθώς μεγαλώνουμε, ειδικά σε περιόδους στρες, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και την εμμηνόπαυση για τις γυναίκες», δήλωσε η Alison Pawlus, PhD, κύρια επιστήμονας της Aveda, η οποία έχει συγγράψει διάφορα άρθρα που έχουν αξιολογηθεί από ομότιμους, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Bradford. «Η τακτική χρήση ενός προϊόντος όπως το Invati Scalp Revitalizer μπορεί να βοηθήσει στην ενίσχυση της φυσικής κερατίνης των μαλλιών και να αναζωογονήσει το τριχωτό της κεφαλής, βοηθώντας στην πρόληψη της τριχόπτωσης λόγω σπασίματος», πρόσθεσε. «Οι ομάδες Έρευνας και Ανάπτυξης της Aveda έχουν αφιερωθεί στη δημιουργία προϊόντων που προσφέρουν λύσεις στους καταναλωτές που μπορεί να αντιμετωπίζουν προβλήματα αραίωσης των μαλλιών, και μάλιστα με έναν ισχυρό και φυσικό τρόπο. Η συνεργασία μας με το Πανεπιστήμιο του Bradford μας επιτρέπει να μαθαίνουμε συνεχώς όλο και περισσότερα για τη βιολογία των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής, επιτρέποντάς μας έτσι να συνεχίσουμε την εξέλιξη και την καινοτομία των τεχνολογιών της συλλογής».

Βασική τεχνολογία & ισχυρά φυτικά συστατικά

Η ολιστική προσέγγιση της Aveda για τις συνθέσεις είναι εμπνευσμένη τόσο από την αρχαία αγιουρβεδική παράδοση όσο και από τη σύγχρονη επιστημονική καινοτομία. Η βασική τεχνολογία που παρουσιάζεται στο Invati Advanced™ περιλαμβάνει πιστοποιημένα βιολογικό άμλα που πυκνώνει άμεσα τα μαλλιά, ένα πατενταρισμένο βιο-ζυμωμένο μείγμα, καθώς και ένα μείγμα αγιουρβεδικών βοτάνων με τζίνσενγκ και πιστοποιημένα βιολογικό κουρκουμά που αναζωογονεί το τριχωτό της κεφαλής όταν εφαρμόζεται μασάζ και παράλληλα πυκνώνει και ανασηκώνει άμεσα τα μαλλιά από τη ρίζα.

Επιπλέον, το κορυφαίο σε πωλήσεις Invati Advanced™ Scalp Revitalizer της Aveda διαθέτει μίγμα φλούδας μανταρινιού και ιαπωνικού knotweed, συστατικά που βοηθούν στην ενίσχυση της φυσικής κερατίνης των μαλλιών, ενώ το Invati Advanced™ Thickening Foam περιλαμβάνει πρωτεΐνη ρυζιού, ένα βασικό συστατικό που πυκνώνει άμεσα κάθε τούφα μαλλιών από τη ρίζα έως τα άκρα, χαρίζει πλούσιο όγκο και βοηθά τα μαλλιά να διατηρούν τη φυσική τους λάμψη χωρίς τη χρήση σιλικόνης.

Η συλλογή Invati Advanced™ περιλαμβάνει:
  • Invati Advanced™ Exfoliating Shampoo – Light
  • Invati Advanced™ Exfoliating Shampoo – Rich
  • Invati Advanced™ Thickening Conditioner
  • Invati Advanced™ Intensive Hair & Scalp Masque
  • Invati Advanced™ Thickening Foam
  • Invati Brow™ Thickening Serum

Τα προϊόντα Aveda είναι διαθέσιμα στα συνεργαζόμενα κομμωτήρια, στα εξειδικευμένα καταστήματα λιανικής πώλησης και στο aveda.gr.

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή μία τυχερή αναγνώστρια θα κερδίσει από ένα σετ περιποίησης και φροντίδας μαλλιών Aveda, αξίας περίπου 40 ευρώ. Πρόκειται για το Invati Advanced Light Discovery Set, το οποίο περιλαμβάνει τα εξής προϊόντα:

• Invati Advanced Light Shampoo- 50ml

• Invati Advanced Light Conditioner – 40ml

• Invati Advanced Revitalizer – 30ml

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (όνομα, επώνυμο, e-mail και τηλέφωνο).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022 στις 15:00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό και κερδίστε ένα σετ περιποίησης μαλλιών Aveda – Ο διαγωνισμός λήγει την Τετάρτη 29 Ιουνίου στις 15:00 μ.μ.

Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 29 Ιουνίου στις 15:00 μ.μ. θα διεξαχθεί από τo Infokids.cy ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.cy, καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).

Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.

Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.cy.

Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.

Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.cy διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στον εκάστοτε δωροθέτη, ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου σας.

O διαγωνισμός έληξε.

Νικήτρια είναι η Mαρίνα Aσαριώτου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.