Συγκλονίζει η Έλια Ιωαννίδου: «Έπαθα ελεφαντίαση μετά τη γέννηση της κόρης μου»

Συγκλονίζει η Έλια Ιωαννίδου: «Έπαθα ελεφαντίαση μετά τη γέννηση της κόρης μου»

Για την πορεία της στο θέατρο και την τηλεόραση, τη γέννηση της κόρης της αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά τον τοκετό μίλησε η ταλαντούχα ηθοποιος, Έλια Ιωαννίδου.

Η ηθοποιός, μιλώντας στην εκπομπή «Ήρθε κι έδεσε» του Sigmalive, αποκάλυψε πως μετά τη γέννηση της κόρης της είχε πολλά προβλήματα, με τον σύντροφο της Μάριο Πυθαρίδη να στάθηκε βράχος στο πλευρό της.

«Έχω πάρα πολύ βοήθεια στο σπίτι. Νιώθω πάρα πολλά τυχερή με την βοήθεια του άντρα μου. Εγώ όταν βγήκα από την κλινική, για να είμαι ειλικρινής πραγματικά δεν μπορούσα να κάνω τίποτε… Είχα πόνο, είχα και άλλα συμπτώματα μετά. Φούσκωσα, δεν μπορούσα να περπατήσω, δεν μπορούσα να σηκωθώ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Είχα πάθει ελεφαντίαση… αντίδραση του οργανισμού. Έπρεπε να κάνω υπομονή να μου περάσει. Ένα μωρό όμως που έχει ανάγκες δεν μπορεί να κάνη υπομονή. Οπότε έχεις έναν άνθρωπο στο σπίτι που στάθηκε βράχος, δηλαδή να καθαρίσει, να πλύνει το μωρό, να το ταΐσει, να πλύνει τα ρούχα, να με βοηθήσει εμένα να σηκωθώ», σημειωσε.

Διαβάστε επίσης:

Έλια Ιωαννίδου: Ποζάρει με το μωράκι της στο «πιο όμορφο ταξίδι της ζωής της» (φωτό)

Με τι καιρό θα γιορτάσουμε την Πρωτομαγιά – Μεταφέρεται τελικά τη Δευτέρα;

5 απλοί τρόποι για να κάνεις το σπίτι σου να μυρίζει καθαριότητα