Νέος διαγωνισμός: Δύο τυχερές κερδίζουν από ένα βραχιόλι – αστέρι των Blue Fish Creations

Μια νέα χρονιά ξεκινά και δεν θα μπορούσαμε να μην σας προσφέρουμε ένα μικρό δωράκι για να την υποδεχτείτε.

Δύο τυχερές θα κερδίσουν από ένα υπέροχο βραχιόλι – γούρι σε σχήμα αστεριού από τις Blue Fish Creations, με τις καλύτερες ευχές για ένα υγιές και χαρούμενο 2021!

Δείτε επίσης: 4 γούρια – κοσμήματα που θα σας χαρίσουν κομψότητα και τύχη το 2021

Πρωτότυπα, ιδιαίτερα και ποιοτικά κοσμήματα που απαντούν και στις πιο υψηλές απαιτήσεις προσφέρουν τα Blue fish creations. Πέρα από τα μοναδικά αυτά βραχιόλια – αστέρια θα βρείτε γούρια για εσάς και το σπίτι, σκουλαρίκια και κοσμήματα για τον λαιμό, όλα φτιαγμένα με προσοχή στη λεπτομέρεια, το σχέδιο και την ποιότητα. Η Σοφία εργάζεται με μεράκι και όρεξη για να μας προσφέρει ποιοτικά κοσμήματα για κάθε μέρα και ιδιαίτερα αξεσουάρ για όλες τις περιστάσεις.

Βρείτε τα στο Σολώνειον Κέντρον Βιβλίου στη Λευκωσία, στο Etsy, στο Facebook, το Instagram και το areskee.com.

Φέτος, λοιπόν, το Infokids.cy προσφέρει σε δύο τυχερούς αναγνώστες βραχιολάκια για τις Γιορτές και όχι μόνο, δημιουργία των αγαπημένων μας Blue Fish Creations.

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε 1 από τα 2 χειροποίητα γιορτινά βραχιολάκια από τα Blue fish creations.

Η παραλαβή των δώρων θα γίνει από Σολώνειον Κέντρον Βιβλίου στη Λευκωσία.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει τη Δευτέρα στις 4 Ιανουαρίου, 2021.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε ένα από τα 2 χειροποίητα χριστουγεννιάτικα βραχιολάκια από τα Blue fish Creations.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 4η Ιανουαρίου θα διεξαχθεί από τo infokids.cy ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.com.cy,  καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.cy.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.cy διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Νικητές

O Διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι:

  1. Βέρα Νικολάου

  2. Ιουλία Σπυριδάκι

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.