Ασημένιο Βραβείο σε διαγωνισμό έκθεσης της Κοινοπολιτείας για μαθήτρια Γυμνασίου της Αμμοχώστου

Ασημένιο Βραβείο σε διαγωνισμό έκθεσης της Κοινοπολιτείας για μαθήτρια Γυμνασίου της Αμμοχώστου

Το Ασημένιο Βραβείο σε διαγωνισμό έκθεσης που διοργάνωσε η Κοινοπολιτεία, κέρδισε η μαθήτρια σχολείου Μέσης Εκπαίδευσης της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου, Μαρία Στυλιανού.

Το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας με εγκύκλιο του τον περασμένο Μάϊο ενημέρωνε τα δημόσια και ιδιωτικά Σχολεία Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης για διαγωνισμό που αφορούσε έκθεση ιδεών, τον οποίο   προκήρυσσε για το 2022 το Royal Commonwealth Society.

Ο διαγωνισμός είχε τίτλο «The Queen’s Commonwealth Essay Competition 2022», απευθυνόταν σε μαθητές και μαθήτριες των Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης μέχρι 18 ετών, η συμμετοχή ήταν εθελοντική και η έκθεση μπορούσε να γίνει στον ελεύθερο χρόνο των μαθητών. Τελευταία ημερομηνία συμμετοχής στον διαγωνισμό ήταν η 30η Ιουνίου 2022.

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού ανέδειξαν την Μαρία Στυλιανού, που φοιτά σε σχολείο Μέσης Εκπαίδευσης της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου, να αποσπά το Ασημένιο Βραβείο.

Το Royal Commonwealth Society σε επιστολή του προς τη Μαρία Στυλιανού την ευχαριστούν για τη συμμετοχή της στο διαγωνισμό έκθεσης της Queens Commonwealth 2022 και για το γεγονός ότι μοιράστηκε «την υπέροχη δημιουργικότητα και τις ιδέες» της με την οικογένεια της Κοινοπολιτείας

Οι διοργανωτές ενημέρωσαν τη μαθήτρια ότι η έκθεση που απέστειλε απέσπασε το Ασημένιο Βραβείο, ανάμεσα σε 30 χιλιάδες συμμετοχές.

Ταυτόχρονα ενθαρρύνουν την μαθήτρια «να συνεχίσει να εκφράζει τις ιδέες της μέσω της γραφής, να αξιοποιεί τη δύναμη που έχει η φωνή της στην άμεση και παγκόσμια Κοινότητα και την προτρέπουν να θυμάται ότι μπορεί να είναι η αλλαγή που θέλει να δει στον κόσμο».

Χαρακτηρίζουν ακόμα «φανταστικό επίτευγμα» την έκθεση της και εκφράζουν «ανυπομονησία για την παραλαβή της συμμετοχής της στον διαγωνισμό τον επόμενο χρόνο».

Διαβάστε ακόμα:

«Είσαι τόσο πολύτιμη, καληνύχτα γλυκιά μου»: Τα τελευταία λόγια μίας παντοτινής αγάπης

Ό,τι πιο γλυκό θα δείτε σήμερα: Παιδάκι με καρκίνο σηκώνει τη νοσοκόμα του για να χορέψουν (vid)

Προσοχή! Αν έχετε αυτά τα ρούχα και παιχνίδια ΜΗΝ τα δώσετε στα παιδιά (εικόνες)