Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για το «Ταξίδι της Παπλωματούς» στο Θέατρο Μασκαρίνι

Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για το «Ταξίδι της Παπλωματούς» από το Θέατρο Μασκαρίνι

Το «Ταξίδι της Παπλωματούς» ξεκινά από το Θέατρο Μασκαρίνι και καλεί μικρούς και μεγάλους να το ζήσουν από κοντά.

Μία θεατρική παράσταση βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Jeff Brumbeau, μία τρυφερή ιστορία που μιλά για την αξία της γενναιοδωρίας και την ομορφιά της προσφοράς.

Ένα γενναίο κορίτσι αφήνει τον τόπο της και ταξιδεύει σε άλλους τόπους, για να ανακαλύψει που βρίσκεται η αληθινή ευτυχία.

Μα καθώς αφήνει τον τόπο της, έκπληκτη διαπιστώνει πως υπάρχουν άνθρωποι που η φτώχεια τούς κάνει να είναι δυστυχισμένοι.

Πέντε τυχερά παιδιά, λοιπόν, από τη Λευκωσία, την Πάφο και τη Λεμεσό θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αυτήν την υπέροχη παράσταση, αρκεί να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό μας για να κερδίσετε προσκλήσεις.

Το δώρο του διαγωνισμού

1 διπλή πρόσκληση για την παράσταση της Κυριακής 24 Οκτωβρίου στη Λευκωσία

2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση του Σαββάτου 6 Νοεμβρίου στη Λεμεσό

2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση της Κυριακής 7 Νοεμβρίου στην Πάφο

Πώς θα συμμετάσχετε στον διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021.

Ο διαγωνισμός ισχύει μόνο για την Κύπρο.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό για να είστε ένας από τους συνολικά 5 τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση «Το ταξίδι της Παπλωματούς» από το Θέατρο Μασκαρίνι.

Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης που θα γίνει την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021.

Συγκεκριμένα, θα διεξαχθεί από τo ΙnfoΚids.cy ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.cy καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).

Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail.

Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.cy.

Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.

Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.

Το InfoKids.cy διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.cy) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς.

Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την IOVELΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.cy).

Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείται ξανά. Ανα πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε θα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (Infokids.cy) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας!

Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου.

Διαβάστε επίσης:

«Το ταξίδι της Παπλωματούς» ξεκινά στο Θέατρο Μασκαρίνι

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.