4 γούρια – κοσμήματα που θα σας χαρίσουν κομψότητα και τύχη το 2021

Το 2021 είναι προ των πυλών και ο καλύτερος τρόπος για να το υποδεχθούμε είναι ένα γούρι, το οποίο πέρα από τύχη θα μοιράσει χαμόγελα και χαρά σε εκείνους που τις έχουν πραγματικά ανάγκη.

Διαβάστε επίσης: 5 γούρια για το 2021 που θα σας φέρουν τύχη και ταυτόχρονα θα μοιράσουν πολλά χαμόγελα

Τo Infokids.cy συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τα 5 γούρια για τη νέα χρονιά, τα οποία θα προσδώσουν περισσότερη κομψότητα στην εμφάνισή σας και -ελπίζουμε- καλή τύχη στη ζωή σας!

Αγαπημένοι Κύπριοι σχεδιαστές έβαλαν τα δυνατά τους, ώστε φέτος τα γούρια τους πέρα από ένα απλό κόσμημα να μεταφέρουν και ένα μήνυμα. Ένα μήνυμα αισιοδοξίας, αγάπης και πίστης προς το καλύτερο που θα έρθει…

«Όλα θα αλλάξουν ξανά», by Iro Kaskani

Ένα αισιόδοξο μήνυμα αποτυπώνεται στα γούρια της σχεδιάστριας Ηρώς Κασκάνη για το 2021. «Όλα θα αλλάξουν ξανά» γράφει το υπέροχο βραχιόλι-γούρι της αγαπημένης σχεδιάστριας και ήδη η αισιοδοξία για την νέα χρονιά μάς κατακλύζει.

Facebook: Iro Kaskani at the Space in Between

Instagram: Iro Kaskani

«To Στεφάνι της ζωής» από τη Μαρία Κοτσώνη

Το στεφάνι της ζωής εμπνέεται από τη συμβολικότητα του σιταριού και τη συνδυάζει με τη σημασία του αριθμού 21. Συμβολίζει την ανανέωση, την ολοκλήρωση και την βαθιά αναγέννηση.

Μπορείτε να το προμηθευτείτε στο showroom της Μαρίας Κοτσώνη, 10-14 Έκτορος και Πολυβίου 14, 1016 Λευκωσία, τηλ. 22459628, ή στο www.mariakotsoni.com.
Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις θα διατεθεί στο ίδρυμα Αλκυονίδες.

«Η αιώνια αγάπη» by Spanos Fine Jewelry

Στη Spanos Fine Jewelry γιορτάζουν την ατελείωτη αγάπη με το φετινό τους γούρι, το οποιο απεικονίζει τον αριθμό ’21’, παραπέμποντας στο σύμβολο του άπειρου.

Facebook: Spanos Fine Jewelry

Instagram: spanosfinejewelry

«Tα βραχιόλα της καρδιάς», by Blue Fish Creations

Πρωτότυπα, ιδιαίτερα και ποιοτικά κοσμήματα που απαντούν και στις πιο υψηλές απαιτήσεις προσφέρουν τα Blue fish creations. Φέτος, τα χειροποιήτα βραχιολάκια γούρια, μιλούν στην καρδιά μας και μεταφέρουν μηνύματα αγάπης. Βρείτε τα στο Σολώνειον Κέντρον Βιβλίου στη Λευκωσία, στο Etsy, στο Facebook, το Instagram και το areskee.com.