Κερδίστε ένα υπέροχο, χειροποίητο δώρο από το Τhousants by m:a:p:u για το νεογέννητο μωράκι σας

Συννεφόκουτα, ζωάκια, τερατάκια, κήπoι με γλυκά, γλειφιτζούρια και παιδικές φατσούλες, τα οποία αποτελούνται από ρουχαλάκια και μαξιλαράκια συνθέτουν τον μαγικό, παραμυθένιο κόσμο της m:a:p:u.

Τα τελευταία χρόνια, τα «Χίλια μυρμήγκια» (Thousants by m:a:p:u) προσφέρουν στα νεογέννητα μωράκια σας δώρα που συνδυάζουν  χρήσιμα αντικείμενα για τη μαμά και το μωρό με μία ξεχωριστή, εναλλακτική εμφάνιση.

Κανένα δεν μπορεί να είναι ίδιο με το προηγούμενο, αφού τα πάντα είναι φτιαγμένα στο χέρι από το μηδέν, με πολλή αγάπη, φαντασία και τρέλα!

Όλων των ειδών χρώματα, σχέδια και σχήματα σε μοναδικές πρωτότυπες συνθέσεις σε χειροποίητα ξύλινα κουτιά και όχι μόνο, αποκλειστικά εμπνευσμένα από την ίδια τη δημιουργό, σας ανεβάζουν τη διάθεση και να σας βοηθούν να γίνετε ένα με τα μικρά σας πλασματάκια!

Τα «Χίλια μυρμήγκια» (thousants by m:a:p:u), προσφέρουν σε έναν νικητή ένα χειροποίητο δώρο για να δοθεί σε ένα τυχερό νεογέννητο μωράκι!

Το «Bow Bear» για κορίτσι ή το «Tie Teddy» για αγόρι, περιέχουν ένα χειροποίητο λούτρινο ζωάκι ή συννεφάκι, ένα φορμάκι, ένα ζευγάρι καλτσούλες, μπαλόνι και καρτούλα για ευχή, όλα σε ένα όμορφα διακοσμημένο ξύλινο κουτί!

Αν λοιπόν περιμένετε να φέρετε στον κόσμο το μωράκι σας ή αν θέλετε να κάνετε δώρο σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο, δεν έχετε παρά να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό του Infokids.cy.

Το δώρο του διαγωνισμού

«Bow Bear» για κορίτσι

«Tie Teddy» για αγόρι

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email)

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Δευτέρα 5 Απριλίου, 2021.

ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΣΙΜΟΥ: Μιράντα Παπανεοφύτου
Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε ένα χειροποίητο δώρο από τα thousants by m:a:p:u.

Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, στις 5 Απριλίου θα διεξαχθεί από τo infokids.cy ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.cy, καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).

Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.

Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.cy.

 Η παραλαβή θα πραγματοποιηθει από την εδρα της thousants by m:a:p:u., ενώ σε ανάλογη περίπτωση ο ίδιος ο τυχερός αναλαμβάνει τα έξοδα αποστολής.

Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.

Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.

Το InfoKids.cy διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.