2 τυχεροί αναγνώστες κερδίζουν τα φετινά “Μαρτάκια” από τα κοσμήματα Blue Fish Creations

Λίγο πριν υποδεχθούμε τον πρώτο μήνα της άνοιξης, ανυπομονούμε ήδη όχι μόνο για πιο ζεστές μέρες, αλλά και για το αγαπημένο μας μαρτάκι!

Το έθιμο της κόκκινης και λευκής κλωστής που δένουμε στον καρπό μας την πρώτη ημέρα του Μαρτίου, λέγεται πως, έχει τις ρίζες του στην Αρχαία Ελλάδα και προστατεύει από τον καυτό ανοιξιάτικο ήλιο.

Παραδοσιακά, το μαρτάκι φτιάχνεται την τελευταία ημέρα του Φεβρουαρίου και φοριέται στον καρπό του χεριού του παιδιού για ολόκληρο τον Μάρτιο. Στο τέλος του μήνα κόβεται και τοποθετείται πάνω σε μία τριανταφυλλιά για να τον πάρουν τα χελιδόνια και να χτίσουν με αυτό τη φωλιά τους.

Φέτος, το Infokids.cy, προσφέρει σε δύο τυχερούς αναγνώστες τα μαρτάκια τους από τα αγαπημένα Blue fish creations. Φτιαγμένα με ιδιαίτερη λεπτομέρεια και σχέδιο τα μαρτάκια σας αυτή τη χρονια θα ξεχωρίζουν!

Πρωτότυπα, ιδιαίτερα και ποιοτικά κοσμήματα που απαντούν και στις πιο υψηλές απαιτήσεις προσφέρουν τα Blue fish creations. Πέρα από τα μοναδικά μαρτάκια θα βρείτε βραχιόλια, σκουλαρίκια και κοσμήματα για τον λαιμό, όλα φτιαγμένα με προσοχή στην λεπτομέρεια, το σχέδιο και την ποιότητα.

Βρείτε τα στο Σολώνειον Κέντρον Βιβλίου στη Λευκωσία, στο Etsy, στο Facebook, το Instagram και το areskee.com.

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε 2 από τα χειροποίητα βραχιολάκια “Μαρτάκια” από τα Blue fish creations (εικόνα). Συνολικά θα δοθούν 4 μαρτάκια. Δύο (2) από κάθε σχέδιο σε δύο (2) αναγνώστες.

Η παραλαβή των δώρων θα γίνει από Σολώνειον Κέντρον Βιβλίου στη Λευκωσία.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τρίτη 3 Μαρτίου στις 12:00.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε ένα από τα 2 χειροποίητα βραχιολάκια “Μαρτάκια” από τα Blue fish Creations.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 3η Μαρτίου θα διεξαχθεί από τo infokids.cy ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.cy,  καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.cy.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.cy διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.