Μητέρα ζητά να σωθεί εκείνη αντί του μωρού της σε περίπτωση επιπλοκών στον τοκετό και εξηγεί γιατί

Μητέρα ζητά να σωθεί εκείνη αντί του μωρού της σε περίπτωση επιπλοκών στον τοκετό και εξηγεί γιατί

«Μία μία από τις πρώτες και μεγάλες συζητήσεις με τον σύζυγό μου, όταν έμεινα έγκυος, ήταν αρκετά δύσκολη. Παρ’όλα αυτά, ήταν αρκετά χρήσιμη. Τα πράγματα μπορεί να πάνε λάθος κατά τη διάρκεια ενός τοκετού και στις χειρότερες των περιπτώσεων μπορεί να χρειαστεί να γίνουν δύσκολες επιλογές, όπως να σωθεί η ζωή της μαμάς ή του αγέννητου παιδιού της

Κι ενώ τα περισσότερα ζευγάρια βρίσκουν δύσκολη μία τέτοια απόφαση, εγώ και ο σύζυγός μου συμφωνήσαμε από κοινού, ότι εγώ θα είμαι εκείνη που θα πρέπει να είμαι πρώτη προτεραιότητα για τους γιατρούς, αν χρειαστεί να σωθεί κάποιος», αναφέρει μία μητέρα.

Η Άναμπελ Μοράλες, που μοιράστηκε αυτήν την δήλωση, έγινε viral στο TikTok, τονίζοντας, ότι εκείνη και ο σύζυγός της, να επιλέξουν εκείνη να σώσουν σε περίπτωση επιπλοκών στον τοκετό.

Στο βίντεο που ξεπέρασε τα 6,6 εκατομμύρια views, η Άναμπελ αναφέρει, ότι ο λόγος για αυτό, είναι, ότι θέλει το παιδί που έχει ήδη αποκτήσει αυτή τη στιγμή, να μην μεγαλώσει χωρίς μητέρα και να αφήσει τον σύζυγό της να θρηνεί και να μεγαλώσει τα παιδιά μόνος του.

@anabelmoralezz 😩😩 #trending #viral #pickme #husbandwife #laboranddelivery #savethemoms #foryou #foryoupage #fy #fyp #momsoftiktok ♬ original sound – Yahritza

Το βίντεο ξεπέρασε τα 500.000 likes και χιλιάδες σχόλια από άλλες μαμάδες, που συμφώνησαν μαζί της και θα ήθελαν οι σύντροφοί τους να κάνουν μία παρόμοια επιλογή.

Άλλες πάλι σχολίασαν, ότι θα ήταν μία δύσκολη απόφαση, η οποία ωστόσο, μπορεί να ήταν διαφορετική, αν δεν υπήρχε πίσω άλλο παιδί. Υπήρξαν κι εκείνες που δεν το διαπραγματεύονται καν και θεωρούν ως μονόδρομο την επιλογή να ζήσει το παιδί.

Εσείς τι γνώμη έχετε;

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος για τον 23χρονο Κυπριανό: «Καλό ταξίδι λεβέντη» – Το προφητικό τραγούδι και το ταξίδι για τα στέφανα

«Καλό ταξίδι στη γειτονιά των αγγέλων»: Το συγκλονιστικό σκίτσο για την Αναστασία και τον Κυπριανό (εικόνα)

66 χρόνια από την θυσία του Γρηγόρη Αυξεντίου – Ιστορικά βίντεο από τη μάχη