Αυτή η οικογένεια πέτυχε αυτό που συμβαίνει 1 στις 52 εκατομμύρια περιπτώσεις παγκοσμίως

Αυτή η οικογένεια πέτυχε αυτό που συμβαίνει 1 στις 52 εκατομμύρια περιπτώσεις

Δώδεκα παιδιά έχει πλέον ένα ζευγάρι Πολωνοβρετανών, που ήταν ήδη γονείς επτά παιδιών, και μόλις απέκτησαν άλλα… πέντε, που ήρθαν στη ζωή εγκαίρως, ούτως ώστε «να γιορτάσουν τον Άγιο Βαλεντίνο», όπως αναφέρεται από το Γαλλικό Πρακτορείο.

Συγκεκριμένα, η μητέρα, η Ντομίνικα Κλαρκ, γέννησε την Κυριακή πεντάδυμα σε ένα νοσοκομείο της Κρακοβίας, στη νότια Πολωνία.

Η Ντομίνικα, που έχει ήδη επτά παιδιά ηλικίας από 10 μηνών μέχρι 12 ετών, είπε ότι αισθάνεται «καλύτερα απ’ όσο περίμενε», έπειτα από αυτή τη δύσκολη εγκυμοσύνη.

«Θέλαμε να αποκτήσουμε και όγδοο παιδί αλλά αποδείχτηκαν περισσότερα», ανέφερε στους δημοσιογράφους, έχοντας στον πλευρό της τον Βρετανό σύζυγό της, τον Βινς.

Μία στις 52 εκατ. περιπτώσεις

Τα μωρά γεννήθηκαν με καισαρική, στην 29η εβδομάδα της κύησης και χρειάστηκε να μπουν σε αναπνευστήρα. «Ελπίζουμε ότι θα φτάσουμε στην ευτυχή κατάληξη, να πάρουν εξιτήριο», είπε ο Ρίσαρντ Λάουτερμπαχ, ο επικεφαλής της μονάδας νεογνών του νοσοκομείου.

Η Ντομίνικα Κλαρκ χαρακτήρισε «θαύμα» την πολλαπλή εγκυμοσύνη της αφού, σύμφωνα με το νοσοκομείο, οι πιθανότητες να συλλάβει πεντάδυμα ήταν 1 στις 52 εκατομμύρια.

«Επειδή είμαι και μαθηματικός, μου αρέσουν αυτές οι στατιστικές. Είχαμε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουμε το λαχείο παρά να αποκτήσουμε έναν λόχο μωρών», χαριτολόγησε η πολύτεκνη μητέρα.

Διαβάστε επίσης:

«Με τον άντρα μου δεν έχουμε γιορτάσει ποτέ τον Άγιο Βαλεντίνο για έναν απλούστατο λόγο»

Δωρεάν μεταφορά για τους μικρούς μαχητές της Παιδογκολογικής Κλινικής του Μακαρείου

Δωρεάν μεταφορά για τους μικρούς μαχητές της Παιδογκολογικής Κλινικής του Μακαρείου