Μαμά ανέβασε όλο το βίντεο της γέννας της για να ξέρετε… τι σας περιμένει (video)

Μαμά ανέβασε όλο το βίντεο της γέννας της σε περίπτωση που δεν ξέρετε τι σας περιμένει (video)

Η απόκτηση ενός μωρού είναι μία εκπληκτική εμπειρία ομολογουμένως. Αυτό, ωστόσο, δεν αποκλείει το γεγονός να είναι… πολύ όμορφα τρομακτικό. Αν δεν έχετε κάνει παιδάκι -ή ακόμη κι αν έχετε- υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να σας είναι άγνωστα. Ακόμη κι αν έχετε διαβάσει κάθε βιβλίο ή blog για μέλλουσες μαμάδες, τίποτα δεν μπορεί να είναι το ίδιο με την προσωπική σας εμπειρία τοκετού.

Η μαμά και influencer, Chrissy Horton, η οποία έχει το όνομα «Η μεγάλη σου αδελφή στην εγκυμοσύνη, μετά τον τοκετό και στη μητρότητα», προσφάτως έφερε στον κόσμο το πέμπτο της παιδί και κατέγραψε όλη τη διαδικασία στο TikTok.

Το βίντεο έχει χρονοσήμανση και μεταφέρει τους θεατές μέσα στον 13 ωρών τοκετό και τη διαδικασία της γέννας, από τις πρώτες συστάσεις μέχρι τις τελικές ωθήσεις. Είναι μία αδιάσειστη και ευαίσθητη ματιά σε ό,τι βιώνει κάθε γυναίκα που φέρνει στον κόσμο ένα μωρό και είναι ακριβώς αυτό το βίντεο που κάθε γυναίκα θα ήθελε να έχει ξαναδεί, όταν γέννησε το πρώτο της παιδί.

Η μαμά influencer κατέγραψε αυτό το βίντεο για άλλες μαμάδες, εξηγώντας, ότι ως μαμά 5 παιδιών, είναι ιδιαίτερα έμπειρη, αλλά ανατρέχοντας στη στιγμή που έγινε μαμά για πρώτη φορά, εύχεται να γνώριζε περισσότερα. Έτσι, άρχισε να καταγράφει τη διαδικασία του τοκετού από τις πρώτες, δυνατές συσπάσεις.

«Θα ήθελα κάποιος να μου έχει εξηγήσει πόσο μπορεί να διαρκέσει ο τοκετός, τι μέσα χρησιμοποιούνται ή τι επιλογές έχω. Έτσι, αποφάσισα να μοιραστώ την δική μου εμπειρία από την αρχή μέχρι το τέλος», ανέφερε.

Καρέ καρέ κατέγραψε τη διαδικασία και έτσι διαβεβαίωσε τις μέλλουσες μαμάδες, ότι είναι γενναίες. «Γνωρίζω, ότι μπορεί να σας φανεί τρομακτικό, αλλά σημαίνει πολλά για σας. Είστε πολύ πιο δυνατές από όσο φαντάζεστε», είπε.

Είναι ένα εξαιρετικό μήνυμα για τις γυναίκες που θα γίνουν για πρώτη φορά μαμ΄μαδες κι εκείνες που έχουν ήδη βιώσει την εμπειρία. Κάθε ιστορία γέννησης είναι διαφορετική…

Και όπως ήταν φυσικό το βίντεο έγινε viral!

Διαβάστε επίσης:

Κούλλης Νικολάου: Το τάμα που έκανε στον Άγιο Νεκτάριο για να σώσει το γιο του

Εξετάσεις τετραμήνων: Καθηγήτρια διέρρευσε τα θέματα των Νέων Ελληνικών – Το SMS που την «έκαψε» (εικόνα)

Εντυπωσιακό βίντεο: Φάλαινα γεννά το μικρό της μπροστά στα έκπληκτα μάτια παρατηρητών