Αφού η μαμά της είχε 3 αποβολές, αυτή η 8χρονη τη βοήθησε να φέρει στον κόσμο την αδερφή της

Όταν η Brooke ήταν 3 ετών, άκουσε τη μαμά της να της λέει «θα γίνεις μεγάλη αδερφή!» για πρώτη φορά. Δυστυχώς, η μαμά της, Kesey Davis, έχασε το μωρό της λίγες μέρες μετά και η Broke πληγώθηκε βαθιά. Τα επόμενα χρόνια, η Kesey έχασε δυστυχώς δύο ακόμα μωρά και αποφάσισε να μην το μάθει ποτέ η Brooke, για να μην στεναχωρηθεί ξανά.

Το 2015, η Kesey ανακάλυψε, ότι είναι ξανά έγκυος και αυτή τη φορά το είπε στην Brooke, η οποία ήταν τότε 6 ετών. Θα γινόταν επιτέλους μεγάλη αδερφή την ημέρα των Χριστουγέννων. Τελικά, η Ellie γεννήθηκε λίγες μέρες αργότερα και η Brooke, η οποία είχε παραμείνει στο δωμάτιο με τη μαμά της σε όλη τη διαδικασία του τοκετού, δέθηκε με την μικρή της αδερφή πολύ πιο γρήγορα. Δύο χρόνια μετά, στα 8 της χρόνια πλέον, η Brooke θα είχε για ακόμα μία φορά την ευκαιρία να ζήσει το θαύμα της γέννησης, της δεύτερης αδερφής της Summer Tatum.

«Προς το τέλος της εγκυμοσύνης μου, η Brooke ζήτησε να είναι ξανά στο δωμάτιο του τοκετού και να συμμετέχει στη γέννα της Summer», είπε στα μέσα ενημέρωσης η μαμά της. «Εγώ τότε σκέφτηκα πως θα μπορούσε, μάλιστα, να είναι αυτή που θα κόψει τον ομφάλιο λώρο του μωρού! Της άρεσε η ιδέα και το είπαμε στη μαία μου, η οποία συμπλήρωσε, πως η Brooke θα μπορούσε να βοηθήσει και με τον τοκετό, πιάνοντας το μωρό! Το χαμόγελο που ζωγραφίστηκε στο πρόσωπο της Brooke δεν περιγράφεται με λόγια! Την προετοιμάσαμε, εξηγώντας της πού έπρεπε να σταθεί και πώς να βάλει τα χέρια της, αλλά και ότι θα υπάρχει πολύ αίμα και το μωρό θα γλιστρά, αλλά όλα αυτά είναι απόλυτα φυσιολογικά.»

Η μικρούλα Summer, επίσης άργησε να γεννηθεί με αποτέλεσμα να χρειαστεί η μαμά της να υποβληθεί σε πρόκληση τοκετού. Σε όλη την διάρκεια της 36ωρης διαδικασίας, η Brooke στήριζε τη μαμά της και της έκανε μασάζ, της χάϊδευε το κεφάλι και… χόρευε μαζί της στους παλμούς της καρδιάς του μωρού.

«Όταν ήρθε η στιγμή να σπρώξω, όλα έγιναν πολύ γρήγορα», είπε η Kelsey. «Η Brooke στεκόταν δίπλα στον μπαμπά της, στα πόδια, κοιτάζοντας με ενθουσιασμό και χαρά! Το πρόσωπό της ήταν γεμάτο αγάπη. Έπιασε το κεφάλι του μωρού, με γέλια και συγκίνηση. Η μαία δεν σταμάτησε να της λέει πόσο γενναία είναι που το κάνει αυτό. Εγώ έσπρωξα δύο φορές και εμφανίστηκε το κεφάλι του μωρού. Η Brooke προετοιμάστηκε, βάζοντας τα χέρια της και ένα λεπτό μετά το κεφάλι εμφανίστηκε το κορμάκι του μωρό το όποιο η Brooke έπιασε μαζί με τον μπαμπά της! Η μικρή έλιωσε!»

Η Kesey καταλήγει λέγοντας, ότι δεν θα ξεχάσει ποτέ την αντίδραση της μεγάλης της κόρης σε όλη αυτή την εμπειρία. Η δε Brooke ένιωσε μεγάλη χαρά που ήταν εκεί όταν γεννήθηκαν οι αδελφές της. Η μαμά της καταλήγει: «Νομίζω, ότι αυτό που απόλαυσε περισσότερο ήταν η ακριβής στιγμή που γεννήθηκε η Summer. Μπορεί να δει κανείς στο πρόσωπό της τα έντονα συναισθήματα που ένιωσε εκείνη τη στιγμή!»

Πηγή: popsugar.com