Κερδίστε ένα υπέροχο gift box με χειροποίητα, χριστουγεννιάτικα στολίδια Lash.Dolls αξίας 25€!

lash.dolls1

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και ήδη οι περισσότεροι από εμάς έχουμε αρχίσει να στολίζουμε σιγά σιγά το σπίτι ή το γραφείο μας.

Η παράδοση θέλει τη γιορτή του Αγίου Νικολάου ως την επίσημη ημέρα για τον στολισμό του σπιτιού για τις Γιορτές και το Infokids.com.cy σάς προσφέρει τη δυνατότητα, φέτος να έχετε μερικά από τα πιο ιδιαίτερα και πρωτότυπα στολίδια για το δέντρο σας. Ένας τυχερός ή μία τυχερή θα κερδίσει υπέροχα, χειροποίητα στολίδια Lash.Dolls, φτιαγμένα από τον Γιώργο Lash.

Ας μάθουμε περισσότερα για τις Lash.Dolls

Τις δημιουργίες Lash.Dolls τις γνωρίσαμε πριν λίγα χρόνια και τις αγαπήσαμε με την καρδιά μας. Οι κούκλες με τα μεγάλα εκφραστικά μάτια είναι πλέον κομμάτι της καθημερινότητας των περισσότερων παιδιών –και όχι μόνο.

lash.dolls4

Ο Γιώργος Lash, εμπνευστής και δημιουργός των Lash.Dolls, θέλησε μέσα από τις κούκλες του να μας κάνει να κοιτάξουμε κατάματα την διαφορετικότητα και να αποδεχτούμε ότι δεν  πρόκειται για κάτι «κακό» ή μεμπτό.

lash.dolls2

Πλέον, οι δημιουργίες του έχουν φτάσει να στολίζουν τα σπίτια μας και φέτος οι προτάσεις του για τα Χριστούγεννα είναι εντυπωσιακότερες από κάθε άλλη χρονιά.

Tις Lash.Dolls μπορείτε να τις βρείτε:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΥΚΛΕΣ που ΜΑΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΔΩ.

lash.dolls

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό για να κερδίσετε 1 σετ χριστουγεννιάτικα στολίδια Lash.Dolls, αξίας 25€. Το gift box περιλαμβάνει 4 πάνινα, χειροποιήτα στολίδια.

H παραλαβή του δώρου θα γίνει από το κατάστημα Lash.Dolls, το οποίο βρίσκεται στην Λεωφόρο Διγενή Ακρίτα 78γ. στη Λευκωσία.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου στις 12:00.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε ένα gift box με χειροποίητα στολίδια Lash.Dolls
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 9η Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί από τo infokids.cy ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.com.cy,  καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.com.cy.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.com.cy διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

O Διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχερή νικήτρια είναι:

Ραφαέλλα Νικολάου

Υπενθυμίζουμε ότι η παραλαβή του δώρου θα γίνει από το κατάστημα Lash.Dolls, το οποίο βρίσκεται στην Λεωφόρο Διγενή Ακρίτα 78γ. στη Λευκωσία.

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.