3 τυχεροί αναγνώστες κερδίζουν από ένα καλαθάκι γεμάτο προϊόντα Kit&Kin για το μωράκι τους

Όλες οι μαμάδες θέλουν το καλύτερο για το μωράκι τους. Προσέχουν τα πάντα στη διατροφή, τον ύπνο, το παιχνίδι και την υγιεινή του.

Σήμερα με την οικολογική συνείδηση και την προστασία του περιβάλλοντος να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή δράσεων και σκέψης, πολλές μαμάδες ψάχνουν και επιλέγουν προϊόντα για το μωράκι τους, τα οποία δεν επιβαρύνουν το δερματάκι του μωρού ή τη φύση.

Το Infokids.com.cy αφουγκραζόμενο τις ανάγκες κάθε νέας μαμάς, κάνει δώρο στους αναγνώστες του 3 καλαθάκια γεμάτα με όλα τα απαραίτητα προϊόντα για το μπάνιο και την υγιεινή του μωρού, προσφορά της Kit & Kin Cyprus, της εταιρείας που αγαπά τα μωρά και το περιβάλλον.

Το κάθε καλαθάκι, αξίας 50€, περιέχει

 • 2 κουτιά πανάκια
 • 2 μωρομάντηλα
 • 1 shower gel
 • 1 λαδάκι σώματος

Λίγα λόγια για τα Kit & Kin

Η εταιρεία Kit & Kin ιδρύθηκε από την Emma Bunton (πρώην μέλος του συγκροτήματος Spice Girls, ραδιοφωνική παραγωγό και πρέσβειρα της UNISEF) και τον  Christopher Money (Διευθυντή ανάπτυξης προϊόντων) με εμπειρία πέραν των 15 χρόνων στον τομέα των βρεφικών προϊόντων.

Οι ίδιοι ως γονείς, δυσκολεύτηκαν να βρουν προϊόντα κατάλληλα για τα παιδάκια τους, που να μην ερεθίζουν το δέρμα και ταυτόχρονα να είναι φιλικά στο περιβάλλον. Έτσι, μέσα από αυτή τους την ανάγκη δημιουργήθηκε η εταιρεία Kit & Kin.

Η σειρά Kit & Kin αποτελείται από βρεφικά πανάκια, μωρομάντηλα, προϊοντα περιποίησης για το μωράκι και την μαμά, όπως επίσης και προϊόντα βρεφικού ρουχισμού.

Τα προϊόντα Kit & Kin είναι φτιαγμένα από φυσικά βιοδιασπώμενα υλικά, χωρίς χημικές ουσίες ή χλωρίνη. Είναι υπο-αλλεργικά, με πιστοποιημένες κλινικές μελέτες και τα ρουχαλάκια φτιαγμένα από 100% οργανικό βαμβάκι.

Γνωρίζατε ότι ένα συμβατικό πανάκι χρειάζεται από 300 έως και 500 χρόνια να διασπαστεί από το περιβάλλον;

Τα προϊόντα Kit & Kin είναι φτιαγμένα από φυσικά υλικά (βάση καλαμποκιού) με αποτέλεσμα να χρειάζονται μόλις 3-5 χρόνια για να διασπαστούν από το περιβάλλον.

Τέλος, έχουν παγκόσμια αναγνώριση και κέρδισαν στο σύνολο 13 βραβεία στον τομέα των βρεφικών προϊόντων.

Τα προϊόντα Kit & Kin μπορείτε να τα προμηθευτείτε από την ιστοσελίδα www.kitandkincy.com.

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουν ένα καλαθάκι γεμάτο προϊόντα για το μωρό τους, αξίας 50€.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 21 Ιουνίου στις 14:00.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό για να είστε μία από τις 3 τυχεροί αναγνώστες που θα κερδίσουν ένα καλαθάκι γεμάτο με προϊόντα για το μωρό τους από την Kit & Kin.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 21η Ιουνίου θα διεξαχθεί από τo ΙnfoΚids.com.cy ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.com.cy καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.com.cy.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.com.cy διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
  • Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.cy) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς. Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την IOVELΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.cy).
  • Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείται ξανά. Ανα πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε θα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (Infokids.com.cy) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας!
  • Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου.

O Διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν για την παραλαβή του δώρου τους με προσωπικό μήνυμα.

Τυχεροί νικητές είναι:

 1. Σταυρούλα Κυριάκου

 2. Φανή Βαλασσά

 3. Σώτια Κούκου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.