2 τυχεροί αναγνώστες κερδίζουν από 1 χειροποίητη λαμπάδα της επιλογής τους από την m:a:p:u!

To Πάσχα βρίσκεται μόλις λίγες ημέρες μακριά μας και οι περισσότεροι νονοί και νονές έχουν ξεκινήσει την αναζήτηση της ιδανικής λαμπάδας και των δώρων για τα βαφτιστήρια τους.

Το Infokids.com.cy, αφουγκραζόμενο τις ανάγκες σας, προσφέρει στους αναγνώστες του μία λαμπάδα για ένα τυχερό αγόρι και μία για ένα τυχερό κορίτσι, προσφορά της m:a:p:u!

Η m:a:p:u εργάζεται ως Graphic designer, ωστόσο τον ελεύθερο της χρόνο φτιάχνει χειροποίητα δώρα για νεογέννητα (from scratch),  γράφει παραμύθια και σχεδιάζει οτιδήποτε μπορεί να τυπωθεί.

Φυσικά, το Πάσχα δεν θα μπορούσε παρά να φτιάξει παιδικές λαμπάδες, γεμάτες φαντασία και χρώματα, εμπνευσμένες από παιδικούς ήρωες και όχι μόνο.

Με μια ραπτομηχανή, βαμβάκι, πολύχρωμες κορδέλες και κλωστές και όλων των ειδών τα υφάσματα, φτιάχνει… έργα τέχνης, που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι!

λαμπάδα1

Ακόμα και η τελευταία λεπτομέρεια είναι κομμένη και τοποθετημένη στο χέρι από την ίδια, με απεριόριστη αγάπη, υπομονή και δημιουργικότητα.

Μέχρι και το κουτί που μπαίνουν μέσα οι λαμπάδες είναι φτιαγμένο στο χέρι και εμπνευσμένο από του παιδικούς ήρωες που βρίσκονται πάνω σε αυτές!

Βρείτε όλες τις λαμπάδε m:a:p:u στο Facebook: thousants by m:a:p:u ή στο τηλέφωνο 22 26 25 21.

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε μία από τις δύο λαμπάδες δια χειρός m:a:p:u. Συνολικά θα δοθούν δύο λαμπάδες. Μία για ένα αγοράκι και μία για ένα κοριτσάκι.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει τη Δευτέρα 22 Απριλίου στις 12:00.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε μία από τις 2 χειροποίητες λαμπάδες (μία για αγόρι, μία για κορίτσι).
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 22α Απριλίου θα διεξαχθεί από τo infokids.cy ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.com.cy,  καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.com.cy.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.com.cy διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

O Διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι:

  1. Ιωάννα Ιωάννου

  2. Όλγα Οικονομίδου

*** Οι νικητές θα ενημερωθούν για το δώρο και την παραλαβή του μέσω προσωπικού μηνύματος

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.