3 τέλεια κανάλια στο YouTube για να κάνουν γυμναστική τα παιδιά στο σπίτι

Θα δουν ταινίες, θα διαβάσουν βιβλία, θα κάνουν λίγα μαθήματα και ζωγραφιές, όμως αυτό που έχουν ανάγκη περισσότερο από οτιδήποτε άλλο τα παιδιά μας, αυτές τις μέρες που βρίσκονται αναγκαστικά κλεισμένα στο σπίτι, είναι σωματική άσκηση και εκτόνωση!

Παρακάτω βρήκαμε για εσάς 3 τέλεια κανάλια στο YouTube, στα οποία θα βρείτε προγράμματα ασκήσεων, ειδικά διαμορφωμένα για παιδιά. Έτσι, τι καλύτερο για τα μικρά μας από το να ξεκινούν κάθε πρωί τη μέρα τους με… πρωινή γυμναστική!

The Body Coach TV

Ο καταξιωμένος γυμναστής Joe Wicks «ανεβάζει» τις τελευταίες μέρες στο κανάλι του στο YouTube φιλικές για τα παιδιά ασκήσεις γυμναστικής, διάρκειας μισής ώρας, για τις οποίες δεν χρειάζεστε πολύ μεγάλο χώρο. Δείτε το πρώτο βίντεο:

…και εδώ το κανάλι με όλα τα video.

Ariadni Oikonomidi – Yoga for Happy Kids

H Αριάδνη Οικονομίδη ειδικεύεται στη Yoga για παιδιά. Η καραντίνα της έδωσε αφορμή να επικοινωνήσει με όλα τα παιδιά και να τα μυήσει στις αναζωογονητικές ιδιότητες της εξάσκησης με yoga μέσω του καναλιού της στο YouTube. Δείτε το πρώτο βίντεο εδώ:

…και όλα τα βίντεο με τις ασκήσεις της εδώ.

Best Kids Exercise Video Workout At Home

Στο κανάλι Little Sports τα παιδιά θα δουν μια σειρά από animated videos με εύκολες και ευχάριστες ασκήσεις γυμναστικής για το σπίτι. Πάρτε μια ιδέα εδώ:

…και δείτε όλα τα βίντεο του καναλιού εδώ.