Ο απίθανος κόσμος του Eric Carle ξετυλίγεται σε ένα ολοκαίνουριο, διασκεδαστικό κανάλι στο YouTube!

Ο απίθανος κόσμος του Eric Carle ξετυλίγεται σε ένα ολοκαίνουριο, διασκεδαστικό κανάλι στο YouTube!

Ενάμιση χρόνο μετά τον θάνατό του κι όμως το έργο που άφησε πίσω του παραμένει ζωντανό και δημοφιλές ανάμεσα στα παιδιά. Ο λόγος για τον σπουδαίο συγγραφέα και εικονογράφο παιδικών βιβλίων Eric Carle, ο οποίος έγινε παγκοσμίως γνωστός χάρη στο βιβλίο του “Μια Κάμπια Πολύ Πεινασμένη”.

Όταν ο Eric Carle ερωτήθηκε γιατί πιστεύει, ότι η “Μια Κάμπια Πολύ Πεινασμένη” παρέμεινε τόσο δημοφιλής για τόσα πολλά χρόνια, απάντησε, ότι “Πιστεύω ότι είναι ένα βιβλίο για την ελπίδα. Τα παιδιά χρειάζονται την ελπίδα. Εσύ, μικρή και ασήμαντη κάμπια, μπορείς να εξελιχθείς σε μία πανέμορφη πεταλούδα και να πετάξεις πάνω από τον κόσμο με το ταλέντο σου.”

Ο Κόσμος του Eric Carle στο YouTube

Όλα τα παραπάνω στοιχεία υπόσχεται να διατηρήσει το ολοκαίνουριο κανάλι στο YouTube «The World of Eric Carle», το οποίο ξεκίνησε τη λειτουργία του πριν από 6 περίπου ημέρες.

Το κανάλι, το οποίο δημιουργήθηκε από τη διευθύντρια του Δημιουργικού Τμήματος του Eric Carle, Mary Mekarnom, απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 2-5 ετών. Το περιεχόμενό του θα περιλαμβάνει ανάγνωση παραμυθιών, κουκλοθέατρο, κατασκευές κ.α. Και ναι, βέβαια, θα είναι όλα στα Αγγλικά.

Το πρώτο επεισόδιο θα προβληθεί αύριο, ωστόσο μπορείτε να δείτε ένα τρέιλερ με όσα θα περιλαμβάνει εδώ:

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί το παιδί σου συνεχίζει να μασάει τη μπλούζα του;

Βίντεο: Μπαμπάς κάνει την πιο γλυκιά έκπληξη στον 6χρονο γιο του με αναπηρία που θέλει να γίνει πυροσβέστης

Συγκινει ο Κριστιάνο Ρονάλντο για το χαμένο μωρό του: «Έχω μαζί μου τις στάχτες του»