Μαμά εκνευρίστηκε με την απουσία προγραμμάτων για παιδιά με νοητική υστέρηση και δείτε τι έκανε (vid)

Μαμά εκνευρίστηκε με την απουσία προγραμμάτων για παιδιά με νοητική υστέρηση και δείτε τι έκανε

Εάν υπάρχει ένα πράγμα που θα κάνει ένας αφοσιωμένος και αποφασιστικός γονιός, είναι να εξασφαλίσει, ότι τα παιδιά του έχουν καλυμμένη κάθε τους ανάγκη. Ακόμη κι αν μπουν στη διαδικασία να εφεύρουν ξανά τον τροχό, που λέει ο λόγος.

Ένα τέτοιο παράδειγμα γονιού είναι η Rachel Griffin Accurso ή Ms.Rachel, όπως είναι γνωστή στο TikTok και το YouTube.

H Accurso έψαχνε ένα πρόγραμμα για παιδιά με νοητική υστέρηση για να παρακολουθήσει ο γιος της, αλλά δεν είχε καμία τύχη. Έτσι, αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της, να εκμεταλλευτεί το πτυχίο της εκπαιδευτικού που διαθέτει και να δημιουργήσει την δική της εκπομπή.

Η πρωτοβουλία της αυτή μετατράπηκε σε οικογενειακή επιχείρηση, καθώς στην ομάδα της εντάχθηκε ο σύζυγός της, Aron Accurso, συνθέτης του Μπρόντγουεϊ, ο οποίος ήταν στο πλευρό της σε κάθε της βήμα. Μάλιστα, τραγουδά σε κάθε επεισόδιο.

Πάνω από 1 δισ. views στο YouTube

Το “Song for Littles” έχει μπει στο σπίτι κάθε οικογένειας στην Αμερική. Αν έχετε νηπιάκι και πρόσβαση στο ίντερνετ, πολύ πιθανό να έχετε ακούσει την εκπομπή, που έχει περισσότερα από ένα δισεκατομμύριο views στο YouTube και η Ms.Rachel πάνω από 19 εκατομμύρια likes στο TikTok με λογοπαθολόγους παντού να της πλέκουν το εγκώμιο.

Σε όλα της τα βίντεο κάνει κοντινά πλάνα στο στόμα της, όταν εισάγει καινούριες λέξεις και σταματά για να «ακούσει» τις απαντήσεις από τους θεατές της, όταν κάνει μία ερώτηση.

Δεν είναι λίγοι οι γονείς στο TikTok που συχνά ανεβάζουν βίντεο της Ms.Rachel, ευχαριστώντας τη ή δείχνοντας τι έχει μάθει το παιδί τους, παρακολουθώντας το πρόγραμά της.

Διαβάστε επίσης:

Τι πρέπει να κάνεις, όταν το εφηβάκι σου σε απειλεί ότι θα φύγει από το σπίτι

Αυτό το νηπιαγωγείο απέκτησε δύο ολοκαίνουριους διαδραστικούς πίνακες (εικόνες)

Εξετάσεις τετραμήνων: Μετά τα Νέα Ελληνικά, νέο φιάσκο με τα Μαθηματικά