Έχοντας μεγαλώσει χωρίς πατέρα αυτός ο μπαμπάς έφτιαξε κανάλι στο YouTube για παιδιά που χρειάζονται πατρικές συμβουλές

Ο μπαμπάς δύο παιδιών Rob Kenney δεν είχα εύκολα παιδικά χρόνια. Μεγάλωσε στη Washington, κατά τη δεκαετία του 1970, και στην εφηβεία έμαθε, ότι ο πατέρας του επέλεξε να εγκαταλείψει εκείνον, τα αδέλφια και τη μητέρα του.

Πριν λίγο καιρό, όπως ο ίδιος παραδέχθηκε, θυμήθηκε την εποχή που ο πατέρας του τού ανακοίνωσε πως δεν ήθελε πλέον καμία σχέση μαζί τους. Μάλιστα, ο πατέρας του ζήτησε από τον ίδιο να αναλάβει τα αδέλφια του, διαφορετικά θα έπρεπε να ζήσουν σε ανάδοχες οικογένειες.

Όταν ο ίδιος έγινε μπαμπάς ένιωσε την ανάγκη να κάνει κάτι για να βοηθήσει αυτά τα παιδιά που μεγαλώνουν χωρίς πατέρα. Έτσι, όλο τον περασμένο μήνα που βρισκόταν και σε κατάσταση καραντίνας, όπως το μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, αποφάσισε να δημιουργήσει ένα κανάλι στο YouTube με ακριβώς αυτόν τον σκοπό, με το όνομα: «Μπαμπά, πώς το κάνω;». Στα βίντεο που «ανεβάζει» δίνει πολύτιμες, πρακτικές συμβουλές σε βασικά θέματα που κάθε έφηβος πρέπει να ξέρει πώς να κάνει.

Είτε πρόκειται για το πώς να δέσουν την γραβάτα τους είτε για το πώς θα ελέγξουν το λάδι στη μηχανή του αυτοκινήτου, ο Rob έχει απαντήσεις και συμβουλές για όλα. Και οι μαμάδες των παιδιών που παρακολουθούν τα βίντεό του δεν ξέρουν πώς να τον ευχαριστήσουν…

Δείτε εδώ:

Πώς να δέσει το αγόρι την γραβάτα του:

Πώς να ξυριστεί:

Πώς να ξεβουλώσει τον νεροχύτη: