Spaghetti aglio e oglio: Μια κλασική ιταλική μακαρονάδα που γίνεται στο λεπτό!

Tα spaghetti με λάδι, σκόρδο και πιπεριές είναι μια παραδοσιακή Ιταλική συνταγή την οποία μπορείς να φτιάξεις μέσα σε ελάχιστα λεπτά. Είναι η τέλεια και η πιο νόστιμη λύση όταν δεν ξέρεις τι να μαγειρέψεις ή όταν απρόσμενες επισκέψεις έρθουν στο σπίτι.

Υλικά:

1 πακέτο spaghetti

3 μικρές σκελίδες σκόρδο, λιωμένες

1 1/2 κουταλάκι νιφάδες από πιπεριές τσίλι

1/4 της κούπας ελαιόλαδο

3/4 κουταλάκι αλάτι

1/2 κουταλάκι φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση: Μαγειρέψτε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες στο πακέτο. Στραγγίξτε τα και σερβίρετε σε ένα μεγάλο πιάτο. Σε ένα τηγάνι σωτάρετε σε λίγο λάδι το σκόρδο και τις πιπεριές. Μεταφέρετέ τα στο πιάτο με τα μακαρόνια. Προσθέστε το το αλάτι, το πιπέρι και το λάδι και ανακατέψτε πολύ καλά! Καταναλώνεται σε θερμοκρασία δωματίου.