Πατέρας αποκαλύπτει: “Η σκληρή αλήθεια πίσω από τα σχέδια στο χέρι του γιου μου”

Πατέρας αποκαλύπτει: “Η σκληρή αλήθεια πίσω από τα σχέδια στα χέρια του γιου μου”

Τρομακρατημένος ένας πατέρας από τη Μ. Βρετανία, αποκάλυψε τον τραγικό λόγο που ο γιος του επέστρεψε στο σπίτι από το σχολείο με σημάδια από στυλό στο ένα του χέρι. Ο Matthew δημοσίευσε μια εικόνα στο Twitter, αυτή την εβδομάδα, με το χέρι του γιου του, το οποίο παρατήρησε να έχει κάτι περίεργες γραμμές.

“Ο γιος μου έχει ξεκινήσει το Γυμνάσιο εδώ και μία εβδομάδα”, είπε ο ίδιος.

“Στο χέρι του εδώ καταγράφει πόσες φορές, τις τελευταίες δύο μέρες, έχει πέσει θύμα bullying, λεκτικής ή σωματικής κακοποίησης.”

Ο Βρετανός πατέρας απαριθμώντας τις γραμμές αναφέρει, ότι αυτό έχει γίνει 21 φορές, σε διάστημα μόλις δύο ημερών.

“Είναι τραγικό”, λέει ο ίδιος. “Τα σχολεία πρέπει να λάβουν αυστηρότερα μέτρα εναντίον των θυτών -οι γονείς τους θα πρέπει επίσης να επιπλήττονται”.

Ο ίδιος πιστεύει, ότι η εικόνα μιλά από μόνη της για τη σοβαρότητα του πράγματος.

“Ο γιος μου ήθελε με αυτόν τον τρόπο να μας δείξει, τι συμβαίνει μέσα σε μόλις δύο ημέρες σχολείου. Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι πραγματικά γίνεται εκεί -πιστεύουμε ότι τα παιδιά μας είναι ασφαλή…”

Πολλοί εξίσου εξοργισμένοι γονείς σχολίασαν κάτω από την ανάρτηση, ότι έχουν βρεθεί στην ίδια θέση με αυτόν τον πατέρα. “Αυτό είναι ανεπίτρεπτο” γράφει κάποιος. “Ξέρω πως νιώθεις… Αρρωσταίνεις από την αγωνία για την ψυχική υγεία και την ασφάλεια του παιδιού σου…”. Πολλοί είναι και αυτοί που τονίζουν τη σημασία του να παίρνει το σχολείο θέση σε τέτοια περιστατικά και να λαμβάνει μέτρα.

Διαβάστε ακόμα:

Οι Τετράδυμοι: Μία υπέροχη παράσταση για όλη την οικογένεια στο Θέατρο Μασκαρίνι

ΠΑΣΥΚΑΦ: Αν το παιδί σας είναι άνω των 11 ετών πρέπει οπωσδήποτε να κάνει αυτό το εμβόλιο

Ανήλικη σκότωσε τον βιαστή της και τώρα πρέπει να αποζημιώσει την οικογένειά του