Οικολογικά απορρυπαντικά egreeno: η φυσική επιλογή κάθε νοικοκυράς

Τα αγνά φυσικά απορρυπαντικά egreeno βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεων κάθε νοικοκυράς για την καθαριότητα του σπιτιού της. Έχοντας πραγματοποιήσει δυναμική εμφάνιση στην αγορά τα τελευταία δύο χρόνια, αποτελούν πλέον μια… φυσική επιλογή που κάνει όποιος αναζητά μια ιδιαίτερη ποιοτική λύση για την καθαριότητα ρούχων, χεριών, πιάτων ή επιφανειών στους προσωπικούς του χώρους.

Το «μυστικό» που κάνει τα φυσικά απορρυπαντικά egreeno να ξεχωρίζουν

Η σειρά egreeno είναι ένα προϊόν έρευνας ύστερα από προσεκτική ανάλυση της αγοράς και της σύστασης των κοινών απορρυπαντικών. Δημιουργήθηκε με από καινοτόμα υψηλό ποσοστό φυσικά συστατικά χωρίς βλαβερές ουσίες για το δέρμα, με σκοπό να αναβαθμίσει την ποιότητα της καθαριότητας που απολαμβάνετε. Στη σειρά egreeno eco περιλαμβάνονται απορρυπαντικό και μαλακτικό ρούχων, υγρό χεριών, υγρό πιάτων, καθαριστικό δαπέδου, καθώς και πολυκαθαριστικό γενικής χρήσης.

Όπως αναφέρει ο Χρήστος Γκουλέτσας, χημικός μηχανικός, CEO & Founder της εταιρίας: «Όταν έγινα πατέρας, άρχισαν να με απασχολούν θέματα που μέχρι τότε δεν με ενδιέφεραν, όπως η υγεία του παιδιού μου, αλλά και η δική μου ως γονιός. Θέλαμε με τη γυναίκα μου, ό,τι χρησιμοποιούμε εμείς και το παιδί μας να είναι 100% υγιεινό και ασφαλές»!

Τα ιδανικά βρεφικά απορρυπαντικά egreeno baby

Η ειδικά σχεδιασμένη σειρά egreeno baby είναι αυτό ακριβώς που θέλει κάθε μαμά για το μωρό της! Βρεφικά απορρυπαντικά με συμπυκνωμένη σύσταση για να διαρκούν, με πάνω από 93% (μ.ο.) φυσικά συστατικά της ελληνικής γης χωρίς καθόλου άρωμα και σύσταση απόλυτα φιλική για ευαίσθητα δέρμα μωρών.

Νέα σειρά egreeno Antibacterial

Τα αντιβακτηριδιακά απορρυπαντικά egreeno antibacterial αποτελούν την πιο πρόσφατη προσθήκη στα καθαριστικά της εταιρίας. Ειδικά σχεδιασμένα για να δρουν αποτελεσματικά κατά των ιών και των βακτηρίων, συστήνονται στην αγορά με συμπυκνωμένη σύνθεση από φυσικά συστατικά σε ποσοστό 97%, υποαλλεργικό άρωμα και… εντυπωσιακό αποτέλεσμα καθαρισμού. Στη σειρά περιλαμβάνονται: καθαριστικό χεριών με ήπια αντισηπτική δράση και πολυκαθαριστικό επιφανειών, υγρό πιάτων, υγρό απορρυπαντικό ρούχων και καθαριστικό δαπέδου, όλα με ήπια αντιβακτηριδιακή δράση.

3% των καθαρών εσόδων στο Ορφανοτροφείο της ΤΟΜ στην Τανζανία

Το ενδιαφέρον για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, ωστόσο, δεν σταματά εδώ για τα απορρυπαντικά EGREENO. Μια συγκινητική ιστορία, από εκείνες που εμπνέουν τις μεγάλες αλλαγές, κάνει μια ξεχωριστή προσφορά αγάπης με κάθε προϊόν από τη σειρά EGREENO που αγοράζετε: το 3% των καθαρών εσόδων από τις πωλήσεις της σειράς απορρυπαντικών EGREENO προσφέρεται στο Ελληνικό Ορφανοτροφείο στην Τανζανία Τ.Ο.Μ.

Αποκτήστε τα egreeno

Τα αγνά φυσικά απορρυπαντικά EGREENO μπορούν να γίνουν δικά σας με ένα κλικ στο επίσημο e-shop της εταιρίας www.egreeno.gr καθώς μέσα από επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Επικοινωνία
+30 2343 032591
Facebook @EgreenoGR
Instagram @egreenoclean
info@egreeno.gr

Για περισσότερα: www.egreeno.gr