Εκπτώσεις NEF-NEF Homeware: Ανανεώνουμε το χώρο και τη διάθεσή μας με προσφορές έως 50%!

Το σπίτι είναι το κέντρο του κόσμου μας και το ζούμε σήμερα περισσότερο από πότε!

Θέλουμε να είναι όμορφο, άνετο, ζεστό και ναι! να εκφράζει τις τάσεις της μόδας όσο και το προσωπικό μας στυλ.

Οι εκπτώσεις NEF-NEF Homeware συνεχίζονται με προσφορές έως 50% με επιλογές που θα ανανεώσουν το χώρο σας και, μαζί, θα σας αλλάξουν τη διάθεση!

Με τις εκπτώσεις NEF-NEF Homeware έως 50% σε λευκά είδη εξαιρετικής σχέσης ποιότητας τιμής έχουμε τη δυνατότητα να επενδύσουμε σε διαχρονικά κομμάτια αλλά και να ανανεώσουμε εύκολα και απλά κάθε χώρο.

Με μια πλούσια συλλογή σε λευκά είδη φιλικά προς το περιβάλλον και το ανθρώπινο δέρμα και με σχέδια που αποτυπώνουν τις διεθνείς τάσεις η NEF-NEF Homeware εμπνέει τη δημιουργία ενός σπιτιού που απολαμβάνεις να ζεις την κάθε στιγμή.

Διαμορφώστε μικρές, όμορφες γωνιές για τις διαφορετικές ώρες της ημέρας, ειδικά αν δουλεύετε από το σπίτι. Ανανεώστε την κρεβατοκάμαρα με υπέροχα σετ σεντόνια και κουβρ-λί και αφεθείτε στην πολυτέλεια του βελούδου και της γούνας.

Τυλιχτείτε σε ζεστά παπλώματα και βρείτε το μαξιλάρι που σας ταιριάζει για να χαρείτε έναν τέλειο ύπνο – οι έρευνες αποδεικνύουν πως χαρίζει ευεξία, μακροζωία και καλή διάθεση.

Επιλέξτε ριχτάρια, διακοσμητικά μαξιλάρια και κουβέρτες καναπέ με απίστευτα μαλακές υφές για το καθιστικό, εξοπλίστε το χώρο με πρακτικά αλλά και όμορφα αξεσουάρ.

Επιλέξτε τα απαραίτητα για την κουζίνα – η μαγειρική έχει γίνει πλέον χόμπι! – αλλά και τα τραπεζομάντηλα, τα σουβέρ και τα ράνερ που θα “στολίσουν” κάθε γεύμα.

Διαλέξτε αφράτες πετσέτες και μπουρνούζια – το μπάνιο είναι μέρος της χαλάρωσης που θέλουμε στο τέλος της ημέρας.


Με τη NEF-NEF Homeware το σπίτι σας είναι πάντα ο χώρος που σας αλλάζει τη διάθεση!