Μαμά μεταμόρφωσε το δωμάτιο των 3 κοριτσιών της και κάθε ένα έχει… τον δικό του χώρο! (εικόνες)

αμά μεταμόρφωσε το δωμάτιο των 3 κοριτσιών της και κάθε ένα έχει... τον δικό του χώρο! (εικόνες)

Αν τα παιδιά σας πρέπει να μοιραστούν ένα και μοναδικό δωμάτιο στο σπίτι, τότε είναι ένα θεματάκι που χρειάζεται έξυπνες λύσεις.

Μία μητέρα τριών κοριτσιών κατάφερε να μεταμορφώσει το ένα δωμάτιο που μοιράζονται τα παιδιά της με τέτοιο τρόπο, ώστε το καθένα να έχει το χώρο του και να μην μένει παραπονεμένο.

Αφού μοιράστηκε το εξαιρετικό αποτέλεσμα στο διαδίκτυο, η μαμά εξηγεί πως πάντα είχαν πρόβλημα χώρου και αποθήκευσης μέσα στο δωμάτιο και πως είχε ξοδέψει αρκετές ώρες στο Pinterest, προκειμένου να βρει το τέλειο concept.

Με άρωμα Χάρι Πότερ

Από τη μία πλευρά του υπνοδωματίου, το θέμα του οποίου είναι βγαλμένο από τον Χάρι Πότερ, υπάρχει ένα μονό κρεβάτι – κουκέτα με ένα γραφειάκι από κάτω και αριστερά – δεξιά συρτάρια για αποθήκευση πραγμάτων.

Στην άλλη πλευρά του δωματίου, με θέματα από τις Αριστόγατες και τα 101 σκυλιά της Δαλματίας, η μαμά έχει δημιουργήσει μία μοντέρνα κουκέτα με αποθηκευτικούς χώρους κάτω από τα κρεβάτια. Κάθε γωνία του τοίχου έχει αξιοποιηθεί στο έπακρο, ώστε να υπάρχει μεγάλος χώρος στη μέση.

Το σχέδιο του δωματίου κέρδισε αμέσως τις καρδιές του διαδικτύου και η μητέρα αποκάλυψε ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες για το δωμάτιο.

Αποκάλυψε τις αρκετές ώρες που ο σύζυγός της έκοβε τα mdf ξύλα για τα κρεβάτια και τα έβαφε.

Παράλληλα, ανέφερε ότι τα σχέδια της «Μαρί» από τις Αριστόγατες και οι φιγούρες από τα σκυλιά Δαλματίας ήταν δικά της, φτιαγμένα στο χέρι με τη βοήθεια προτζέκτορα.

Αξιόλογη δουλειά!

Διαβάστε επίσης:

«Είπα στον άντρα μου να με χωρίσει, επειδή δεν μπορούσα να τον κάνω μπαμπά»

Οι δημιουργοί της Barbie τρέχουν για να «σώσουν» τα Χριστούγεννα των παιδιών

7 απίθανες ιδέες διακόσμησης του παιδικού δωματίου που θα κάνουν το παιδί να νιώθει όμορφα (εικόνες)