Μαμά σκέφτηκε το πιο έξυπνο τρικ για να δώσει στις κόρες της ξεχωριστό χώρο στο ίδιο δωμάτιο (εικόνες)

Όταν έχεις δύο παιδιά που μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο είναι μία πολύ καλή και πρακτική ιδέα, ιδιαίτερα, όταν είναι ακόμη μικρά. Όμως, όσο μεγαλώνουν, δύο παιδιά στο ίδιο παιδικό δωμάτιο, μοιάζει πονοκέφαλος, καθώς το καθένα θέλει τον δικό του προσωπικό χώρο.

Τι γίνεται, ωστόσο, στην περίπτωση που δεν υπάρχει δεύτερο δωμάτιο; Εκεί, θα πρέπει να μπει σε λειτουργία το μυαλό του γονιού και να σκεφτεί τι μπορεί να κάνει. Μία μαμά είχε μία καταπληκτική ιδέα, την οποία εφάρμοσε και προσέφερε στις δύο κόρες της ξεχωριστούς χώρους μέσα στο ίδιο δωμάτιο.

Η νεαρή μαμά χρησιμοποίησε τις κουκέτες ούτως ώστε να δημιουργήσει τη βάση για τον διαχωρισμό του δωματίου. Με το κρεβάτι στη μέση του δωματίου, η μητέρα πρόσθεσε ξύλινα πάνελ στις αντίθετες πλευρές της κουκέτας, έτσι ώστε να μοιάζουν με διαφορετικά κρεβάτια και να δίνει την ψευδαίσθηση, ότι πρόκειται για ξεχωριστά δωμάτια.

Και για να συνεχίσει αυτήν την «ψευδαίσθηση» των δύο δωματίων, η μαμά έβαψε και διακόσμησε διαφορετικά τη μία πλευρά του δωματίου, με απαλό σιέλ για το μεγαλύτερο κορίτσι της, ενώ διατήρησε το απαλό ροζ για το μικρότερο.

Δείτε φωτογραφίες:

Πηγή φωτογραφιών: DIY On A Budget Official

Διαβάστε επίσης:

Η Rihanna με τον A$AP Rocky και το μωρό τους φωτογραφίζονται για τη βρετανική Vogue

Τυφλή 13χρονη σολίστ ερμηνεύει Σοπέν σε σταθμό τρένου και αφήνει τους πάντες μαγεμένους (video)

Η «Μικρή Γοργόνα» υπό το βλέμμα της μοχθηρής Ούρσουλα στο νέο τρέιλερ της live action ταινίας