Κερδίστε μία αποκριάτικη στολή για αγοράκι και μία για κοριτσάκι, προσφορά του New Boomer

Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε!

Νικήτριες αναδείχθηκαν οι: ΑΓΓΕΛΑ ΙΩΑΝΝΟΥ και ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΤΙΓΓΗ

Σούπερ, αποκριάτικος διαγωνισμός από το Infokids.com.cy και το κατάστημα αποκριάτικων ειδών New Boomer.

Με πείρα επιπλέον των 30 ετών το κατάστημα New Boomer στην Αγλαντζιά ειδικεύεται στις αποκριάτικές στολές και αξεσουάρ για τους καρναβαλιστές όλων των ηλικιών.

Από τις πιο κλασικές στολές μέχρι την πιο εξεζητημένη απαίτηση οι υπεύθυνοι του New Boomer μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε αποκριάτικη επιθυμία σας.

Μεγάλη ποικιλία σε σχέδια, μεγέθη και τιμές προσφέρει το κατάστημα που είναι χρόνια γνωστό στην Κύπρο για τα αποκριάτικα είδη του, ενώ οι παροχές του δεν σταματούν εκεί.

Αν επιθυμείτε να λάβετε μέρος σε κάποιο καρναβάλι ως ομάδα, οι έμπειροι πωλητές του New Boomer μπορούν να ετοιμάσουν τη στολή της αρεσκείας, προσφέροντάς σας – μάλιστα – γενναιόδωρες προσφορές.

Επίσης, αναλαμβάνουν με μεγάλη επιτυχία τα κοστούμια για σχολικές γιορτές, σχολές χορού, αποκριάτικα πάρτι και οποιαδήποτε εκδήλωση έχει σχέση με θεατρικό κοστούμι.

New Boomer

Λεωφ. Αμμοχώστου 32
Αγλαντζιά, Λευκωσία

Τηλ.: 357 99 818208

Το δώρο του διαγωνισμού

Το κατάστημα New Boomer και το Infokids.com.cy προσφέρουν τη δυνατότητα σε δύο τυχερούς αναγνώστες να κερδίσουν την αποκριάτικη φορεσιά (της επιλογής τους) του παιδιού τους. Διευκρινίζεται ότι ένας τυχερός θα κερδίσει τη στολή για το κοριτσάκι και ένας άλλος τυχερός τη στολή για το αγοράκι.

Η παραλαβή θα γίνει από το ίδιο το κατάστημα στην Αγλατζιά.

Δηλώστε συμμετοχή για να κερδίσετε μία στολή της δικής σας επίλογης για κοριτσάκι ή μια στολή για αγοράκι από το New Boomer.

Η στολή για το κορίτσι

Οι στολές με τις πριγκίπισσες της Disney ήταν -και όπως φαίνεται θα παραμείνουν- αγαπημένη επιλογή των μικρών κοριτσιών. Εσείς έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε την υπέροχη στολή της “Jasmine”, της πριγκίπισσας που αψήφησε τα πλούτη και τα παλάτια για να ακολουθήσει τον αγαπημένο της Aladdin ή όποια άλλη στολή για κορίτσι επιθυμείτε. Στο κατάστημα New Boomer θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε στολές κοριτσιών είτε η κόρη σας αγαπά τις πριγκίπισσες είτε όχι!

Η στολή για το αγόρι

Για κάθε γονιό ο γιος του είναι ο βασιλιάς του. Αν θέλετε να μείνετε μακριά από τις στερεοτυπικές στολές και να μην ντύσετε το αγόρι σας σούπερ ήρωα ή αστυνομικό, πάρτε μέρος στον διαγωνισμό μας για να κερδίσετε μια στολή… βασιλική.

Φέτος, ντύστε το αγοράκι σας βασιλιά και περάστε Απόκριες… σε royal style! Αν πάλι προτιμάτε κάτι πιο κλασικό ή κάτι πιο δημοφιλές όπως είναι οι Πιτζαμοήρωες.

Πώς θα λάβετε μέρος στον διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου στις 15:00.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε μία από τις 2 αποκριάτικες στολές από το New Boomer.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 21η Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί από τo infokids.cy ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.com.cy,  καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.com.cy.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.com.cy διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.