Διαγωνισμός: Κερδίστε 4 φοβερές αποκριάτικες στολές για αγόρια και κορίτσια από το New Boomer

Διαγωνισμός: Κερδίστε 4 φοβερές αποκριάτικες στολές για αγόρια και κορίτσια από το New Boomer

Σούπερ, αποκριάτικος διαγωνισμός από το Infokids.cy και το κατάστημα αποκριάτικων ειδών New Boomer, που χαρίζει 4 απίθανες αποκριάτικες στολές!

Με πείρα επιπλέον των 30 ετών το κατάστημα New Boomer στην Αγλαντζιά ειδικεύεται στις αποκριάτικες στολές και αξεσουάρ για τους καρναβαλιστές όλων των ηλικιών.

Στο New Boomer θα βρούμε τη μεγαλύτερη ποικιλία στολών!

Από τις πιο κλασικές στολές μέχρι την πιο εξεζητημένη απαίτηση οι υπεύθυνοι του New Boomer μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε αποκριάτικη επιθυμία σας.

Μεγάλη ποικιλία σε σχέδια, μεγέθη και τιμές προσφέρει το κατάστημα που είναι χρόνια γνωστό στην Κύπρο για τα αποκριάτικα είδη του, ενώ οι παροχές του δεν σταματούν εκεί.

Αν επιθυμείτε να λάβετε μέρος σε κάποιο καρναβάλι ως ομάδα, οι έμπειροι πωλητές του New Boomer μπορούν να ετοιμάσουν τη στολή της αρεσκείας, προσφέροντάς σας – μάλιστα – γενναιόδωρες προσφορές.

Επίσης, αναλαμβάνουν με μεγάλη επιτυχία τα κοστούμια για σχολικές γιορτές, σχολές χορού, αποκριάτικα πάρτι και οποιαδήποτε εκδήλωση έχει σχέση με θεατρικό κοστούμι.

New Boomer: Λεωφ. Αμμοχώστου 32, Αγλαντζιά, Λευκωσία. Τηλ.: 357 99 818208

Το δώρο του διαγωνισμού

Το κατάστημα New Boomer και το Infokids.cy προσφέρουν τη δυνατότητα σε τέσσερις τυχερούς αναγνώστες να κερδίσουν από μία απίθανη αποκριάτικη φορεσιά για το παιδί τους. Η δε παραλαβή της φορεσιάς θα γίνει από το ίδιο το κατάστημα στην Αγλατζιά.

ΑΚΟΜΑ: Όλοι οι αναγνώστες του Infokids.cy δικαιούνται έναν εκπτωτικό κωδικό αξίας 10%. Δηλαδή, όποιος αγοράσει την στολή του από το New Boomer και αναφέρει το Infokids.cy δικαιούται έκπτωση 10%.

Οι στολές αυτές είναι:

Βρεφική (για μωρά 12 και 18 μηνών): Χταπόδι

Για κορίτσι (για 10 και 12 ετών): Ladybug

Για αγόρι (για 8, 10 και 12 χρονών): Σκελετός από το Fortnite

Εφηβική στολή: Squid Game

ΝΙΚΗΤΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Μαρία Τζιούμα

Κωνσταντίνα Βασιλειάδου

Έμιλυ Καραόλη

Γεώργιος Πολυχρονάκης

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε από μία απίθανη αποκριάτικη φορεσιά για το παιδί σας από το New Boomer.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 24η Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί από τo infokids.cy ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.cy,  καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.cy.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.cy διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.