Φτιάξτε τη μασκότ του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου και κερδίστε ένα μεγάλο έπαθλο!

To Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο ψάχνει τη μασκότ του και σας καλεί να τη φτιάξετε εσείς

Τη μασκότ του ψάχνει το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, το οποίο προκηρύσσει ανοικτό διαγωνισμό για τη δημιουργία της, με χρηματικό έπαθλο 1.500 ευρώ.

Σε ανακοίνωση του ΤΕΠΑΚ, ο Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Επικοινωνίας, Προώθησης και Διεθνοποίησης του Πανεπιστημίου, Δρ Μαρίνος Βουκής, αναφέρει ότι ήρθε η ώρα το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου να αποκτήσει τη δική του Μασκότ και για το σκοπό αυτό ανακοινώνει την έναρξη μιας ανοικτής, ανταγωνιστικής διαδικασίας στην οποία μπορούν να συμμετέχουν φυσικά και νομικά πρόσωπα».

«Η Μασκότ του ΤΕΠΑΚ θα παρέχει ένα κοινό σημείο αναφοράς, μια κοινή ετικέτα για όλη την πανεπιστημιακή κοινότητα, τους φοιτητές, τους αποφοίτους, το ακαδημαϊκό και το διοικητικό προσωπικό και θα δημιουργεί την αίσθηση του ανήκειν», συμπληρώνει.

Αναφέρει δε ότι, καθώς θα γίνεται ευρέως γνωστή στο μέλλον, «η Μασκότ του ΤΕΠΑΚ φιλοδοξεί να ενώνει τους πάντες κάτω από ένα όνομα, να κάνει τους πάντες να αισθάνονται ότι περιλαμβάνονται στο σύνολο και να τους συνδέει με το ΤΕΠΑΚ».

Όλες οι προτάσεις θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 11:00, ενώ η αξιολόγηση τους θα γίνει, τόσο από Κριτική Επιτροπή που θα καταρτίσει το ΤΕΠΑΚ, όσο και από το κοινό.

Όλες οι πληροφορίες αναφορικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού καθώς επίσης τη διαδικασία υποβολής πρότασης έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΤΕΠΑΚ, στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.cut.ac.cy/university/administration/administrative-services/PR/mascot/

Διαβάστε επίσης:

H Serena Williams αφήνει το τένις για την κόρη της: «Νίκησε η μητρότητα»

Πέθανε η γάτα Σαβάνας που είχε επιτεθεί στο αγοράκι – Ποια η αιτία θανάτου της

Σάλος με νεαρή μαμά που είχε πιει και έδωσε το μωρό της σε φίλη της να το θηλάσει