Η ζωή μετά τον τοκετό… χωρίς φίλτρα!: Η φωτογραφία αυτής της μαμάς κάνει τον γύρο του κόσμου

Η ζωή μετά τον τοκετό… χωρίς φίλτρα!: Η φωτογραφία αυτής της μαμάς κάνει τον γύρο του κόσμου

Αν έχεις ήδη γίνει μαμά ξέρεις πολύ καλά, ότι όλες αυτές οι υπερτέλειες φωτογραφίες που βλέπεις στο Instagram από νέες μαμάδες να δείχνουν σούπερ στιλάτες και με μια εντελώς οργανωμένη ζωή αποτελούν οικτρά ψεύδη. Η ζωή μετά τον τοκετό είναι ακριβώς αυτό που δείχνει η παρακάτω εικόνα μιας μαμάς που δικαιολογημένα γίνεται viral τις τελευταίες μέρες.

«Έτσι μοιάζει η ζωή μετά τον τοκετό χωρίς φίλτρα: πολλές επισκέψεις στο μπάνιο, πολλά εσώρουχα από δίχτυ, πολύς θηλασμός όποτε θέλει το μωρό, πολύ πρήξιμο και πολλή προσπάθεια προσαρμογής στο να έχεις δύο παιδιά που φαίνεται να σε χρειάζονται ανά πάσα στιγμή.

Τι κάνω κάθε τόσο στο μπάνιο ρωτάτε; Εδρόλουτρο. Είναι ωραίο! Δεν το ήξερα πριν αποκτήσω την κόρη μου, Gia. Είναι ένας λουτήρας στον οποίον κάθεσαι και περιέχει νερό με αλάτι που προάγει την επούλωση του κόλπου. Το χρησιμοποιώ αυτή ακριβώς τη στιγμή που με βλέπετε στην τουαλέτα.

Τι είναι τα διχτυωτά εσώρουχα ρωτάτε; Είναι ωραία! Δεν ήξερα γι ‘αυτά μέχρι τη γέννηση της Gia. Ένα από αυτά είναι πεταμένο στο πάτωμα, σε αυτή τη φωτογραφία, και είναι αυτό που σας δίνουν στο νοσοκομείο να φορέσετε. Το βρίσκω πολύ άνετο μετά τον τοκετό σε συνδυασμό με τις τεράστιες πάνες της λοχείας.

Όσο για τον θηλασμό όποτε θέλει το μωρό; Κυριολεκτικά αυτό που λέω, το μωρό απαιτεί να φάει και εσείς το ταΐζετε. Οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε, με κάθε τρόπο. Ο Μάρκο είναι ένα πεινασμένο μωρό που μεγαλώνει και του αρέσει να τρώει μερικές φορές κάθε 90 λεπτά, μερικές φορές κάθε 3 ώρες. Οπότε ο ύπνος μου περιορίζεται σε μικρούς υπνάκους προς το παρόν.

Το τρελό πρήξιμο στα πόδια μου έχει σχεδόν εξαφανιστεί. Η προσαρμογή σε δύο ανθρώπους που έχουν συνεχή ανάγκη τη μαμά είναι εξαιρετικά δύσκολη. Αυτή είναι η εικόνα της μητρότητας, λιγότερο από 3 εβδομάδες με το δεύτερο παιδί μου».

Διαβάστε ακόμα:

Η Βιβλιοθήκη του Λύκου: Το ωραιότερο υπαίθριο βιβλιοπωλείο του κόσμου βρίσκεται στην Ιταλία

Ανθρωπιά θα πει: Δεκάδες άγνωστοι να βοηθούν να βρει αυτό το παιδί τον μπαμπά του (video)

Πρόγραμμα οικογενειακής φιλοξενίας: 15 οικογένειες άνοιξαν ήδη τα σπίτια τους για τους φοιτητές του ΤΕΠΑΚ