«Η Κύπρος των θρύλων και των ιστοριών»: Ένα εκπληκτικό animation – ύμνος στο νησί μας (video)

«Η Κύπρος των θρύλων και των ιστοριών»: Ένα εκπληκτικό animation - ύμνος στο νησί μας

Μέσα από μία πανδαισία χρωμάτων και ήχων, το εντυπωσιακό animation του Visit Cyprus υμνεί την Κύπρο, το «νησί των θρύλων και των ιστοριών», όπως επισημαίνεται στην εισαγωγή του βίντεο για την προώθηση της χώρας μας.

«Σχεδόν κάθε μέρος, χωριό, βουνό, ποτάμι, βράχος, δέντρο, μνημείο, έχει τις μαγικές του ιστορίες. Ιστορίες για το όνομά τους, τη σημασία τους, πώς προέκυψαν και πώς οι Κύπριοι τους αγάπησαν, τους λάτρεψαν και τους λάτρεψαν. Ιστορίες για μυθικά πλάσματα και διαβόητους ληστές, θρύλοι για γενναίους στρατιώτες, ισχυρούς άνδρες και όμορφες βασίλισσες.

Μύθοι για μέρη μεγάλης ομορφιάς, που επέλεξαν οι θεοί για τις αποδράσεις τους. Μέρη όπου εκτυλίσσονται μεγάλες ιστορίες αγάπης, γεμάτες πάθος και ίντριγκα. Ιστορίες σχετικά με την αρχαία σοφία για το πώς να κάνετε μυστικιστικές τελετές και πώς να χρησιμοποιήσετε τη φύση για να θεραπεύσετε ασθένειες του σώματος και της καρδιάς.

Η ψυχή του νησιού είναι η καρδιά του. Γεμάτη φιλόξενους ανθρώπους, διαρκείς παραδόσεις και φρέσκα προϊόντα. Τέλεια κρυμμένα μέρη, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε, να απολαύσετε αργή ζωή, να ανακαλύψετε ξανά φαγητό και να αναπνεύσετε πραγματικό οξυγόνο. Γευτείτε τον γλυκό, αρωματικό αέρα, νιώστε το σώμα σας να χαλαρώνει και αφήστε την ψυχή σας να αρχίσει να ψάχνει για αυτές τις μαγικές ιστορίες», αναφέρει στην περιγραφή.

Δείτε το animation

Διαβάστε επίσης:

Ανακαλύψτε την «Άγνωστη Κύπρο»: Το νέο, μαγικό σποτ του Υφυπουργείου Τουρισμού (video)

«The Queen’s Corgi»: Η σχέση της βασίλισσας Ελισάβετ με τον πρίγκιπα Φίλιππο σε ένα τρυφερό animation (video)

Το «πλυσταριό» της Κρήττου Τέρρα ανοίγει ξανά και μας γυρίζει πίσω στην ιστορία