Γέννησε στην άκρη του δρόμου, ενώ τα υπόλοιπα παιδιά της περίμεναν μέσα στο αυτοκίνητο!

Γέννησε στην άκρη του δρόμου, ενώ τα υπόλοιπα παιδιά της περίμεναν μέσα στο αυτοκίνητο!

Ένα απίστευτο περιστατικό, το οποίο κάλλιστα θα μπορούσε να ήταν σενάριο ταινίας, εκτυλίχθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Κεντάκι των ΗΠΑ.

Μία γυναίκα γέννησε ξαφνικά, στην άκρη του δρόμου, ενώ τα υπόλοιπα πέντε παιδιά της περίμεναν στο αυτοκίνητο. Ευτυχώς, το νεογέννητο αγοράκι ήταν απόλυτα υγιές.

Το τρελό της υπόθεσης είναι ότι η μητέρα είχε βγει για εξωτερικές δουλειές με τα παιδιά της, όταν ξαφνικά την έπιασαν ήπιες συσπάσεις, αλλά θεώρησε ότι είχε ακόμα ώρες μπροστά της, καθώς η αναμενόμενη ημερομηνία τοκετού αργούσε και οι προηγούμενες γέννες της είχαν κρατήσει ώρες.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως ακριβώς τα είχε στο μυαλό της. Σύντομα οι συσπάσεις έγιναν πιο έντονες και συχνές – ένα ξεκάθαρο σημάδι ότι το μωρό ήταν, κυριολεκτικά, καθ’ οδόν.

«Οδηγούσα, με όλα τα παιδιά στο αυτοκίνητο, όταν ένιωσα την ανάγκη να σπρώξω. Σταμάτησα στην άκρη του δρόμου, κάθισα στο γρασίδι και γέννησα. Ήταν πολύ γρήγορο!»  ανέφερε η γυναίκα, περιγράφοντας μια από τις ευκολότερες, ίσως, γέννες του κόσμου.

«Το μωρό άρχισε να κλαίει αμέσως, άνοιξε τα μάτια του και με κοίταξε και του είπα: “Φίλε μου, αυτό είχε πλάκα, έτσι;”», συνέχισε.

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι έπρεπε να επιστρέψει σύντομα σπίτι για να κόψει τον ομφάλιο λώρο. Το έκανε, οδηγώντας προσεκτικά, και απέβαλε τον πλακούντα στο ντους, με τη βοήθεια της έφηβης κόρης της. Λίγο μετά έφτασε στο σπίτι και η μαία, για να βεβαιωθεί ότι όλα πήγαν καλά.

Το μόνο που επηρέασε ο αλλόκοτος τοκετός είναι το όνομα του νέου μωρού: σκέφτονται να το βαφτίσουν Porter ή Wolf, από έναν από τους δρόμους που βρίσκονται κοντά στο σημείο της γέννας.

Με πληροφορίες από today.com

Διαβάστε επίσης:

Μαθητές Δημοτικού έστειλαν το μήνυμα πως οι λαοί δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν

Τον Ιούνιο ο διαγωνισμός ρομποτικής ROBOTEX στην Κύπρο

Αυτή η μικρούλα βλέπει για πρώτη φορά καθαρά και η αντίδρασή της είναι σκέτη γλύκα! (vid)