Τοκετός στο σπίτι για την Κύπρια που δεν πρόλαβε να φτάσει στο μαιευτήριο!

Τοκετός στο σπίτι για την Κύπρια: Δεν πρόλαβε να φτάσει στο μαιευτήριο!

Μία περιπέτεια με το πιο ευτυχές τέλος έλαβε χώρα χθες στη Λευκωσία, όταν η μεγάλη στιγμή να γεννήσει το μωρό της έφτασε για μία έγκυο! Ωστόσο, φαίνεται πως το αγοράκι της ήταν εξαιρετικά βιαστικό και η γυναίκα δεν πρόλαβε καν να φτάσει στο μαιευτήριο, με αποτέλεσμα να γεννήσει το μωρό της στο σπίτι!

Για την ακρίβεια, μπορεί να μην πήγε η έγκυος στο μαιευτήριο, αλλά πήγε το… μαιευτήριο στο σπίτι της εγκύου, όπου έμπειρες μαίες και ο γυναικολόγος Δρ. Χρήστος Πουρής φρόντισαν, ώστε να πάνε όλα καλά!

Αμέσως μετά, μητέρα και νεογνό μεταφέρθηκαν στο Απολλώνειο Ιδιωτικό Νοσοκομείο, το οποίο έκανε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Οι Μαίες, με την βοήθεια του προσωπικού του ασθενοφόρου, διενήργησαν τον τοκετό στο σπίτι και έφεραν στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Με ιδιαίτερη συγκίνηση και υπερηφάνεια, πριν από λίγη ώρα, οι Μαίες μας, ανταποκρίθηκαν μαζί με το ασθενοφόρο μας σε επείγουσα κλήση επιτόκου, της οποίας είχε ξεκινήσει ο τοκετός στο σπίτι της.

Οι Μαίες, με την βοήθεια του προσωπικού του ασθενοφόρου, διενήργησαν τον τοκετό στο σπίτι και έφεραν στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Νεογνό και μητέρα μεταφέρθηκαν στο Απολλώνειο Νοσοκομείο. Χαίρουν άκρας υγείας, αμφότεροι!

Συγχαρητήρια, στις δύο Μαίες Ναυσικά Χοιροπούλη και Ειρήνη Σιαμπτάνη, την Νοσηλεύτρια-πλήρωμα ασθενοφόρου μας, Νατάσσα Προκοπίου και τον προϊστάμενο ασθενοφόρου Άντρο Τίκα!

Συγχαρητήρια για την άρτια αντιμετώπιση του περιστατικού και στην Προϊσταμένη του Μαιευτικού-Γυναικολογικού, Δέσποινα Μουλά για την άριστη οργάνωση.

Επίσης, ιδιαίτερα μεγάλη και η στήριξη του Μαιευτήρα-Γυναικολόγου, Δρ. Χρήστου Πουρή, ο οποίος άμεσα έσπευσε στο σπίτι της επιτόκου και διασφάλισε το επιτυχές αποτέλεσμα του τοκετού.»

Διαβάστε ακόμα:

Ποιες είναι οι επιλογές σου μετά το μητρικό γάλα;

O μικρός Ηρακλής που δίνει μάχη ζωής σήκωσε το Κύπελλο της Ομόνοιας (εικόνα)

Μακελειό σε σχολείο: Τα προειδοποιητικά μηνύματα του 18χρονου και το εξωφρενικό σχόλιο του κυβερνήτη του Τέξας