Ανάσα ζωής για τη μικρούλα Asya που πάσχει από Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία

Ανάσα ζωής για τη μικρούλα Asya που πάσχει από Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία

Έτοιμη να δώσει το «πράσινο» φως για κάλυψη των εξόδων της θεραπείας της μικρής Asya εμφανίζεται η Κυπριακή Δημοκρατία, σύμφωνα με τον Υπουργό Υγείας, Μιχάλη Χατζηπαντέλα.

Σε δηλώσεις του από δημοτικό σχολείο της Λεμεσού στο οποίο παρευρέθηκε σήμερα το πρωί ο υπουργός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην μικρή Asya.

«Ο φάκελος της υπόθεσης της θεραπείας της μικρής Asya βρίσκεται στο γραφείο μου και η Δημοκρατίας θα δώσει την έγκριση για τη θεραπεία του παιδιού», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Υπουργός.

Υπενθυμίζεται ότι, αίτημα στην Κυβέρνηση για βοήθεια ώστε να λάβει την θεραπεία που χρειάζεται για τη μάχη που δίνει για τη ζωή της η μικρή Άσια, απηύθυνε ο γγ της συντεχνίας των τ/κ δασκάλων, Σενέρ Ελτζίλ μέσω επιστολής.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, γινόταν έκκληση ώστε να αναλάβει η Κυπριακή Δημοκρατία την θεραπεία της μικρής Άσιας που πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία (SMA), όπως και ο μικρός Αντώνης, φωτογραφία του οποίου, των γονιών του και του Προέδρου Αναστασιάδη δημοσίευσε η εφημερίδα στο πρωτοσέλιδο.

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονίζει η μητέρα του μικρού Αντώνη: «Άκουσα ξανά τη λέξη μαμά που στερήθηκα 2 χρόνια»

Ο μικρός Αντώνης που συγκίνησε όλη την Κύπρο κέρδισε τη μάχη για τη ζωή