Κοριτσάκι 3 ετών κάλεσε 20 παιδάκια στα γενέθλιά του και δεν πήγε κανένα

Κοριτσάκι 3 ετών κάλεσε 20 παιδάκια στα γενέθλιά του και δεν πήγε κανένα

Ξέρετε πώς είναι να γιορτάζετε και να μην σας πάρει τηλέφωνο έστω ένας άνθρωπος να σας ευχηθεί; Να διοργανώσετε ένα πάρτι και να μην έρθει κανείς; Σίγουρα θα νιώσετε απογοητευμένοι και θλιμμένοι.

Κάπως έτσι ένιωσε και μία νεαρή μαμά που διοργάνωσε ένα πάρτι γενεθλίων για την κορούλα της που έκλεινε τα 3 της χρόνια. Η 24χρονη μαμά μοιράστηκε στο Facebook την ιστορία της, λέγοντας πως έκανε ό,τι καλύτερο μπορούε για να διοργανώσει τη γιορτή στην κόρη της. Παρήγγειλε μπαλόνια, μία τεράστια τούρτα με τη Μίνι Μάους και σακούλες με αναμνηστκά δωράκια για τα προσκεκλημένα παιδιά.

Ωστόσο, δεν ήρθε κανένα παιδάκι. «Η μία μαμά μου είπε ότι τα παιδιά της ήταν άρρωστα, η άλλη ότι πέθανε το σκυλάκι της και άλλα τέτοια. Λυπήθηκα τόσο πολύ, όταν συνειδητοποίησα ότι δεν θα ερχόταν κανένα παιδάκι», ανέφερε η μαμά.

Αγνωστοι εσωσαν το παρτι

Η μητέρα ανέβασε την ιστορία στο διαδίκτυο και δέχθηκε δεκάδες μηνύματα από αγνώστους, οι οποίοι εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους για αυτό που συνέβη κι έτσι αρκετοί από αυτούς πήγαν στο πάρτι.

«Πραγματικά δεν μπορώ να πιστέψω ότι ήρθαν απλοί άνθρωποι, ο κήπος μας γέμισε παιδιά και η κόρη μου πέρασε τέλεια. Δεν ήξερε κάποιο από τα παιδιά, αλλά γνωρίστηκαν και έκανε καινούριους φίλους», ανέφερε η μητέρα.

Πάντως, αν και άγνωστοι δεν ήταν λίγοι εκείνοι που της πήραν και δωράκια, κάνοντάς την ακόμη πιο χαρούμενη.

Το περιστατικό συνέβη στο Κουίνσλαντ.

Διαβάστε επίσης:

«Δεν πειράζει, μανούλα»: Η ιστορία μίας μαμάς που δεν μπορούσε να πάρει ούτε ένα κομμάτι τούρτα για τα γενέθλια του γιου της

Γενέθλια στα χαλάσματα: Μία εικόνα που φέρνει δάκρυα και χαμόγελο την ίδια στιγμή (φωτογραφίες)