5 τυχεροί αναγνώστες κερδίζουν από ένα πακέτο βρεφικών προϊόντων ΜΑΜ για το μωράκι τους

Η ζωή με ένα μωράκι είναι απολαυστική. Είναι, όμως, και γεμάτη άγχος. Το μωράκι σας μεγαλώνει γρήγορα και μαζί του μεγαλώνουν και οι ανάγκες του. Για να καταφέρει κάθε γονιός να καλύψει τις νέες ανάγκες του μωρού του χρειάζεται σωστούς συμμάχους δίπλα του.

Το Infokids.com.cy, αναγνωρίζοντας τα άγχη των νέων γονιών προσφέρει στους αναγνώστες του την ευκαιρία να κερδίσουν ένα πακέτο γεμάτο χρήσιμα βρεφικά προϊόντα, προσφορά της εταιρείας ΜΑΜ.

Το πακέτο περιλαμβάνει ένα Fun to Drink Cup (ποτηράκι), ένα Bite & Relax (μασητικό παιχνιδάκι), μία πιπίλα και μία κορδέλα στήριξης πιπίλας.

Ας γνωρίσουμε την ΜΑΜ και τα προϊόντα της

Από το 1976 η ΜΑΜ έχει θέσει ως στόχο της την καλύτερη δυνατή υποστήριξη της ανάπτυξης κάθε παιδιού ξεχωριστά και τη διευκόλυνση της καθημερινότητας των γονέων με το μωρό.

Τα προϊόντα της έχουν αγαπηθεί από χιλιάδες γονείς παγκοσμίως, ενώ καλύπτουν μια ευρεία γκάμα καθημερινών αναγκών του μωρού. Η ΜΑΜ, άλλωστε, υποστηρίζει τους γονείς και φροντίζει ώστε το μωρό τους να έχει το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στη ζωή.

Πιπίλες, ποτηράκια, μπιμπερό, σετ φαγητού, παιχνίδια, προϊοντα υγιεινής, καθαριότητας και στοματικής φροντίδας είναι λίγα μόνο από όσα προσφέρει η εταιρεία ΜΑΜ στους νέους γονείς, κάνοντας με αυτόν τον τρόπο τη ζωή τους πιο εύκολη.

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό για να είστε ένας από τους 5 τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουν ένα πακέτο βρεφικών προϊόντων προσφορά της εταιρείας ΜΑΜ. Το πακέτο περιλαμβάνει: ένα Fun to Drink Cup, ένα Bite & Relax, μία πιπίλα και μία κορδέλα στήριξης πιπίλας.

Πώς συμμετέχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 31 Ιουλίου στις 15:00.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό για να είστε ένας από τους 5 τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουν ένα πακέτο βρεφικών προϊόντων προσφορά της εταιρείας ΜΑΜ.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 31η Ιουλίου θα διεξαχθεί από τo ΙnfoΚids.com.cy ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.com.cy καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.com.cy.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.com.cy διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
  • Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.cy) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς. Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την IOVELΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.cy).
  • Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείται ξανά. Ανα πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε θα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (Infokids.com.cy) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας!
  • Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου.

Κάντε like και share στη σελίδα της ΜΑΜ στο Facebook

O Διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι:

 1. Έλενα Παπαπαναγιώτου

 2. Λαυρεντία Ζωγραφίδου

 3. Έλενα Χριστοδούλου

 4. Μαρία Παντελή

 5. Άννα Φραγκεσκίδου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.