«Ζούμε το όνειρό μας»: Κολλητές single μαμάδες συγκατοίκησαν και μεγαλώνουν μαζί τα παιδιά τους

Πολλές μαμάδες το έχουν πει “για πλάκα”, όμως η Samantha Best και η Lauren Robinson αποφάσισαν να το κάνουν πράξη. Και, όπως λένε, “ζουν το όνειρο”! Οι δύο μαμάδες και φίλες βρέθηκαν χωρισμένες την ίδια περίοδο και έτσι αποφάσισαν να συγκατοικήσουν και να μεγαλώσουν μαζί τα παιδιά τους. Στόχος τους να βοηθάνε η μία την άλλη, αλλά και να μοιράζονται το οικονομικά βάρη.

Οι δύο κοπέλες απο το Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας ήταν έτσι κι αλλιώς κολλητές, πολύ πριν αποκτήσουν τα παιδάκια τους, τον Kaelin, 4 ετών και την Haidyn, 5 ετών, τα οποία μεγαλώνουν πλέον σαν αδέλφια.

Πώς πήραν την απόφαση της συγκατοίκησης

@samanthaleighbestt Who wouldnt want this 🥰 #bestfriend #singlemom #nz #roomates ♬ Lights – Em1r

Την απόφαση την πήραν, όταν και οι δυο τους χώρισαν από τους συντρόφους τους. Θεώρησαν καλή ιδέα να συγκατοικήσουν για να μοιραστούν τα έξοδα του σπιτιού, αλλά και να βοηθούν η μία την άλλη, συναισθηματικά και πρακτικά, στο μεγάλωμα των παιδιών.

«Τα παιδιά μας είναι πολύ καλοί φίλοι. Βοηθάει φυσικά που είναι κοντά ηλικιακά, αλλά περνάνε τέλεια μαζί. Και εμείς περνάμε πολύ όμορφα και είναι υπέροχο που έχουμε η μία την άλλη. Μεγαλώνουμε τα παιδιά μας σαν να ήταν πραγματικά αδέρφια. Αγαπάω την κόρη της Lauren σαν να ήταν δική μου. Δεν την ξεχωρίζω από τον γιο μου. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια όρια που έχουμε συμφωνήσει για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Εξακολουθούμε να είμαστε γονείς του παιδιού μας με τον δικό μας τρόπο.», δηλώνει χαρακτηριστικά η  Samantha.

Μάλιστα, οι δυο φίλες παρακινούν και άλλες single μαμάδες να το τολμήσουν, λέγοντας ότι είναι πολύ σημαντικό στις μέρες μας να μπορείς να μοιραστείς τόσο το οικονομικό βάρος, όσο και το συναισθηματικό. Τονίζουν, βέβαια, ότι η φιλία πρέπει να έχει γερά θεμέλια για να πετύχει η συμβίωση.

Πηγή: honey.nine.com.au

Διαβάστε ακόμα:

Νέα διάκριση για τον Κύπρο Νικολαΐδη: Παρασημοφορείται σήμερα από τον Νίκο Δένδια

Αγία Μαρκέλλα: Η άγνωστη ιστορία της 18χρονης που την πόθησε ο ίδιος ο πατέρας της

Είναι φυσιολογικό η έφηβη κόρη μου να κοιμάται ακόμα με τα αρκουδάκια της;