«Υιοθετούμε» μια οικογένεια και τα φετινά Χριστούγεννα!

«Υιοθετούμε» μια οικογένεια και τα φετινά Χριστούγεννα!

Με €10.000 το φιλανθρωπικό ίδρυμα Charalambos and Elena Pattihis Foundation υποστηρίζει την εκστρατεία «Υιοθετήστε» μια οικογένεια τα Χριστούγεννα.

Το φιλανθρωπικό ίδρυμα Charalambos and Elena Pattihis Foundation υποστηρίζει την 8η παγκύπρια εκστρατεία «Υιοθετήστε» μια οικογένεια τα Χριστούγεννα που διοργανώνει το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ) προσφέροντας στο ΠΣΣΕ το ποσό των €10,000 για την υποστήριξη ευάλωτων οικογενειών τη γιορτινή αυτή περίοδο.

«Αγκαλιάζουμε και βοηθάμε όσο το δυνατόν περισσότερους»

Ο Πρόεδρος του ΠΣΣΕ, κ. Ηλίας Δημητρίου, ευχαρίστησε τον κύριο Παττίχη για την ευαισθητοποίηση και αξιόλογη προσφορά του η οποία θα εξυπηρετήσει ανάγκες ευάλωτων συνανθρώπων μας οι οποίοι βρίσκονται σε αυτή τη δύσκολη θέση λόγω απρόσμενων καταστάσεων και συγκυριών και η οποία δίνει δύναμη και κουράγιο στους εθελοντές να συνεχίσουν το δύσκολο έργο τους για τη στήριξη των ανθρώπων και της κοινωνίας. Με δράσεις κοινωνικής υπευθυνότητας και πράξεις εθελοντισμού και προσφοράς μπορούμε να «απλώσουμε» τα χέρια μας για να αγκαλιάσουμε και να βοηθήσουμε περισσότερους ανθρώπους, είπε ο ίδιος.

«Ο καθένας ατομικά ή συλλογικά, μπορεί να συμμετάσχει στην εκστρατεία προσφέροντας ότι και όσο μπορεί»

Μπορούν να προσφέρουν άτομα, οικογένειες, Δήμοι, Κοινότητες, επιχειρήσεις/εταιρείες, εκπαιδευτικά ιδρύματα, κρατικοί/ημικρατικοί φορείς, οργανισμοί, οργανωμένα σύνολα, ΜΚΟ, κ.ά. δωροκουπόνια από υπεραγορές/καταστήματα απαραίτητα για το γιορτινό τραπέζι, χριστουγεννιάτικα εδέσματα, δώρα στα παιδιά, οτιδήποτε άλλο μπορεί να προσφέρει χαρά στις οικογένειες τα Χριστούγεννα

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποταθούν στο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού/Σώμα Εθελοντών της επαρχίας τους για περισσότερες πληροφορίες/διευκρινήσεις, ενώ άτομα και οικογένειες που χρειάζονται βοήθεια μπορούν να επικοινωνήσουν με το Σώμα Εθελοντών στην επαρχία τους, για να ενημερωθούν για τη διαδικασία λήψης βοήθειας.

Διαβάστε ακόμα:

«Τα Όνειρα του Τεμπέλη Δράκου»: Τα νέα τραγούδια του Γιώργου Χατζηπιερή μας ενθουσίασαν!

Ξέρατε ότι η κηδεμονία των παιδιών του Γουίλιαμ και της Κέιτ δεν ανήκει στους ίδιους;

«Είμαι μεγάλη για να αποκτήσω ένα παιδί;»