Τρομοκρατημένο μωρό ζητά βοήθεια στη νοηματική από την αγκαλιά του Άι Βασίλη (viral)

Τρομοκρατημένο μωρό ζητά βοήθεια στη νοηματική από την αγκαλιά του Άη Βασίλη (viral)

Το απόλυτο viral της σημερινής ημέρας δεν είναι άλλο από τη φωτογραφία ενός μικρούλη, ο οποίος κάθεται στην αγκαλιά του Άι Βασίλη και κάνει μια περίεργη χειρονομία με τα χέρια του. Για όσους δεν γνωρίζουν, η χειρονομία αυτή στη νοηματική σημαίνει «βοήθεια». Οπότε ο μικρούλης αυτός έχει ένα πολύ σαφές μήνυμα να μεταφέρει!

Η μαμά του, η οποία δημοσίευσε την εν λόγω εικόνα, εξηγεί, ότι έχει μάθει στα παιδιά της τη νοηματική, προτού ακόμα μάθουν να μιλούν, προκειμένου να επικοινωνούν μεταξύ τους από μωρά. Δεν περίμενε, όμως, ποτέ, ότι ο ενός έτους γιος της Σάμιουελ, θα χρησιμοποιούσε την ικανότητα αυτή για να στείλει σήμα SOS από την αγκαλιά του Άι Βασίλη!

Τρομοκρατημένο το μωρο έστελνε σήμα SOS στη μαμά του

Τρομοκρατημένο το μωρό κατέφυγε στην συγκεκριμένη κίνηση της νοηματικής, για να ζητήσει βοήθεια από τη μαμά του. Την ώρα εκείνη ένας φωτογράφος εμπορικού κέντρου στο Πρόβο της Utah, τραβούσε τη φωτογραφία του ίδιου με τον Άι Βασίλη.

Τρομοκρατημένο μωρό ζητά βοήθεια στη νοηματική από την αγκαλιά του Άη Βασίλη (viral)

Όπως η ίδια θα πει αργότερα, «εγώ στεκόμουν στην άκρη την ώρα που τραβούσαν την φωτογραφία. Δεν είχα καταλάβει, ότι ο μικρός έκανε αυτή τη χειρονομία. Η αλήθεια είναι, ότι δεν συμπαθεί ιδιαίτερα τον Άι Βασίλη. Οπότε δεν επιμείναμε και πολύ να μείνει κοντά του, έπειτα από αυτή την εικόνα.»

Από εκείνη τη χρονιά και μετά, η μαμά δημοσιεύει κάθε χρόνο τη φωτογραφία του Σάμιουελ στη σελίδα της στο Facebook. Εννοείται πως γίνεται πάντα viral!

Διευκρινίζει, πάντως, ότι ο μικρός δεν έχει κάνει την κίνηση ολόσωστα, καθώς για να σημαίνει πραγματικά «βοήθεια» θα έπρεπε ο αντίχειράς του να είναι προς τα πάνω.

πηγή: New York Post

Διαβάστε ακόμα:

Πρώτη φορά γιορτές στο σπίτι: Μωρό-θαύμα γεννήθηκε πρόωρα και πέρασε 2 χρόνια στα νοσοκομεία!

5 εύκολα χτενίσματα που θα σας λύσουν τα χέρια μέσα στις Γιορτές!

Θάνατος τρίχρονης στο Γ.Ν. Λευκωσίας: «Το παιδί μεταφέρθηκε εκεί πολύ καθυστερημένα»