5 εύκολα χτενίσματα που θα σας λύσουν τα χέρια μέσα στις Γιορτές!

5 εύκολα χτενίσματα που θα σας λύσουν τα χέρια μέσα στις Γιορτές!

Η αλήθεια είναι ότι οι γιορτές των Χριστουγέννων  και της Πρωτοχρονιάς είναι από τις πιο κοινωνικές. Αυτή είναι η περίοδος που θα δούμε περισσότερο κόσμο, θα βγούμε ή θα παρευρεθούμε σε κάποια οικογενειακή σύναξη. Επειδή δεν τα προλαβαίνουμε όλα, όμως, ας φτιάξουμε τα μαλλιά μας μόνες για κάθε γιορτινή περίσταση!

Δείτε πώς μπορείτε να χτενίσετε τα μαλλιά σας μόνες και να βγείτε ασπροπρόσωπες από το πάρτι του γραφείου μέχρι την οικογενειακή συγκέντρωση!

Γραφείο: Όταν έχεις δουλέψει μια ολόκληρη μέρα και μετά πρέπει να πας και στη γιορτή με τη δουλειά, μπορείς να μαζέψεις τα μαλλιά σου σε έναν χαλαρό κότσο και να τραβήξεις δυο τούφες μπροστά στο πρόσωπο στις οποίες καλό θα ήταν να δώσεις μια κίνηση με το σίδερο των μαλλιών. Έτσι θα δώσεις και σχήμα στο πρόσωπό σου!

Οικογένεια: Φασαρίες, ξαδέρφια, ανίψια, παιδιά, μαγείρεμα και κόσμος πολύς. Τι κάνεις; Πιάνεις τα μαλλιά σου μια χαμηλή κοτσίδα και τα στολίζεις με μια βελούδινη κορδέλα. Θα το εκτιμήσουν και οι γιαγιάδες ή οι θείες στο τραπέζι και εσύ θα ευχαριστηθείς το πόσο άνετο χτένισμα είναι!

Φίλοι: Στη χαλαρή μάζωξη στο σπίτι του των φίλων ή το δικό σου (αν καταφέρεις τα παιδιά να κοιμηθούν νωρίς ή μπορέσεις να ξε-κλέψεις λίγη ώρα για τη δική σου έξοδο) πιάσε τα μαλλιά σου μια αλογοουρά και δώσε της όγκο κάνοντας μπούκλες στο τελείωμά της. Ο συνδυασμός sleek βάσης και ογκώδους τελειώματος, είναι ό,τι πρέπει ειδικά, αν τα μαλλιά σου δεν είναι φρεσκολουσμένα!

Επίσημη εξόδος 1: Στο ρεβεγιόν κάνε τα μαλλιά σου μια πλεξούδα, όπως θα έκανες κανονικά, και τράβηξε χαλαρά προς τα έξω τις λωρίδες. Με αυτό το χτένισμα ακόμα και η πιο αυστηρή εμφάνιση αποκτά έναν τόνο πιο χαλαρό!

Επίσημη έξοδος 2: Επειδή θα είναι πολλές αυτές τις μέρες έχουμε και δεύτερη επιλογή. Κάντε τα μαλλιά σου μπούκλες και χτένισέ τα προς τα πίσω. Δώσε έτσι έναν τόνο δεκαετίας 50 στην εμφάνισή σου και συμπληρώστε την με κόκκινο κραγιόν!