Κοριτσάκι θέλοντας να αποδείξει ότι υπάρχει Άγιος Βασίλης έκανε κάτι το απίστευτο (εικόνες)

Κοριτσάκι θέλει να αποδείξει ότι υπάρχει ο Άγιος Βασίλης - Τι έστειλε στην αστυνομία (εικόνες)

Αναμφισβήτητα, ο Άγιος Βασίλης να είναι η αγαπημένη φιγούρα των παιδιών και τον περιμένουν πώς και πώς τα Χριστούγεννα για να τους φέρει τα δώρα τους.

Δεν είναι λίγα εκείνα που γνωρίζουν, ότι δεν υπάρχει και τα δώρα τα φέρνουν, οι γονείς, είναι όμως κι αυτά που πιστεύουν στην ύπαρξή του και μάλιστα κάνουν και τα πάντα για να το αποδείξουν. Όπως η μικρούλα της ιστορίας, η οποία δεν δίστασε να φτάσει μέχρι και… την αστυνομία.

Το κορίτσι από το Κάμπερλαντ της Αγγλίας έστειλε ένα μερικώς φαγωμένο μπισκότο, καθώς και μερικά μασημένα μπαστουνάκια καρότου στο αστυνομικό τμήμα της πόλης για να ρωτήσει αν μπορούν να εξεταστούν για DNA και να αποκαλύψει ότι υπάρχει Άγιος Βασίλης.

Το δαγκωμένο μπισκότο και καρότα

«Πήρα δείγμα από ένα μπισκότο και καρότα που άφησα για τον Άγιο Βασίλη και τους ταράνδους την παραμονή των Χριστουγέννων και αναρωτιόμουν αν θα μπορούσατε να πάρετε δείγμα DNA και να δείτε αν ο Άγιος Βασίλης είναι αληθινός», έγραψε το κορίτσι.

Ο αρχηγός της αστυνομίας Μάθιου Μπένσον προώθησε τα «στοιχεία» στη μονάδα Ιατροδικαστικών Επιστημών του υπουργείου Υγείας της Πολιτείας για ανάλυση.

«Τα αντικείμενα πρέπει να εξεταστούν για ίχνη DNA και να συγκριθούν με τα προφίλ που έχουν καταγραφεί για τον/την προαναφερόμενο/η ύποπτο/η», αναφέρει το έντυπο της υπηρεσίας.

«Η κατηγορία; Αποτυχία των φερόμενων κατηγορούμενων να τελειώσουν τα σνακ. Τα αποτελέσματα εκκρεμούν. Η αστυνομία θα προβεί σε περαιτέρω ανακοινώσεις», αναφέρει η αστυνομία.

Διαβάστε επίσης:

Στάση εργασίας την Πέμπτη και για τους καθηγητές ιδιωτικής εκπαίδευσης

Γιαγιά με άνοια παίρνει αγκαλιά το νεογέννητο δισεγγονάκι και τότε συμβαίνει κάτι φανταστικό (video)

Στείρωσαν μητέρα με νοητική στέρηση χωρίς την θέλησή της