Ποιες είναι οι επιλογές σου μετά το μητρικό γάλα;

Ποιες είναι οι επιλογές σου μετά το μητρικό γάλα;

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι το καλύτερο γάλα για το βρέφος σου είναι το δικό σου γάλα. Όμως στην περίπτωση που από επιλογή σου δεν θέλεις να θηλάσεις ή δεν σου το επιτρέπουν οι συνθήκες, τότε μπορείς να εμπιστευθείς μία επιλογή ποιοτικού γάλακτος από την αγορά.

Οι επιλογές που θα βρεις στο εμπόριο είναι πολλές και είναι λογικό να μην γνωρίζεις τα πάντα για την κάθε μία. Πώς θα επιλέξεις, όμως, την καλύτερη για το μωρό σου και ποια θρεπτικά συστατικά πρέπει να περιέχει η φόρμουλα που θα επιλέξεις, ώστε να καλύψει τις ανάγκες του μωρού σου σε ένα μπιμπερό; Ας δούμε μαζί πιο κάτω.

Τι περιέχουν τα βρεφικά γάλατα;

Τα περισσότερα βρεφικά γάλατα έχουν συστατικά του μητρικού γάλακτος όπως είναι η λακτόζη, ωμέγα-3 λιπαρά οξέα και προβιοτικά, ωστόσο να θυμάσαι ότι δεν κάνουν όλα τα βρεφικά γάλατα για όλες τις ηλικίες. Υπάρχουν γάλατα 1ης, 2ης και 3ης ηλικίας όπου τα θρεπτικά συστατικά διαφοροποιούνται ανάλογα με τις ανάγκες του βρέφους στη συγκεκριμένη περίοδο της ζωής του.

Ιδανικά, το βρεφικό γάλα που θα επιλέξεις θα ήταν καλό να έχει χαμηλή συγκέντρωση σε πρωτεΐνη, να περιέχει λακτόζη και να είναι εμπλουτισμένο με σίδηρο και βιταμίνη D.

Μία φόρμουλα που έχει… τα πάντα!

Μια επιλογή γάλακτος που θα βοηθήσει σημαντικά στην ανάπτυξη του βρέφους σου είναι η Φόρμουλα S-26® από τη Wyeth Nutrition, η οποία περιέχει 26 εξειδικευμένα θρεπτικά συστατικά και παρέχει βασικά θρεπτικά συστατικά υψηλής ποιότητας που βοηθούν στην ανάπτυξη του βρέφους σου. Σκέψου, 26 θρεπτικά συστατικά σε ένα μπιμπερό! Η σειρά φόρμουλας S-26® καλύπτει βρέφη από 6-12 μηνών (S-26 Promise Gold) μέχρι μεγαλύτερα μωρά 1-3 χρονών (S-26 Progress) και 3 χρονών και άνω.

Πιο συγκεκριμένα, η S-26® Gold II για βρέφη 6-12 μηνών, είναι ειδικά σχεδιασμένη ώστε να προσφέρει μία ισορροπημένη διατροφή, όταν χρησιμοποιείται ως συμπλήρωμα της στερεάς τροφής και περιέχει πολυακόρεστα λιπαρά οξέα μακράς αλύσου (αραχιδονικό οξύ ΑΑ και εικοσιδυοεξενικό οξύ DHA). Η S-26® Promise Gold για μωράκια 1-3 χρονών και η S-26® Progress για παιδάκια 3 χρονών και άνω, με τα 26 εξειδικευμένα συστατικά, βοηθούν στην ανάπτυξη του εγκεφάλου του μωρού σας προσφέροντάς τους υψηλής ποιότητας διατροφή σε ένα μπιμπερό.

Στόχος της Wyeth Nutrition® από την ίδρυσή της είναι να αναπτύσσει προϊόντα υψηλής ποιότητας επιστημονικά σχεδιασμένα για να καλύψουν τις ανάγκες των βρεφών και των μικρών παιδιών, καθώς και των εγκύων και θηλάζουσων μητέρων. Ως πρωτοπόροι στη διατροφική επιστήμη, στοχεύουν να παρέχουν την καλύτερη διατροφική υποστήριξη σε όλες τις μητέρες και τα παιδιά. Ένα παράδειγμα της προσφοράς της εταιρείας είναι η Φόρμουλα S-26® με 26 θρεπτικά συστατικά σε ένα μπιμπερό για το μωρό σας!