Το κυλικείο του Α’ Δημοτικού Σχολείου Αγλαντζιάς στολίστηκε με τις πιο τέλειες τοιχογραφίες (εικόνες)

Χαιρόμαστε πάντα , όταν βλέπουμε ότι τα σχολεία γεμίζουν όμορφα επιδαπέδια παιχνίδια, χρώματα, όμορφες τοιχογραφίες.

Είναι πολύ σημαντικό τα παιδιά να περνούν τις σχολικές ώρες και τα διαλείμματά τους σε ένα καλαίσθητο περιβάλλον, καθώς ενισχύει την καλή τους διάθεση.

Αυτή τη φορά μία υπέροχη τοιχογραφία μάς έρχεται από το Α’ Δημοτικό Σχολείο Αγλαντζιάς και περνά ένα εξαιρετικά σημαντικό μήνυμα για την υγεία, τη διατροφή και την άσκηση.

Η συγκεκριμένη τοιχογραφία βρίσκεται στο χώρο της καντίνας και τα μηνύματα αναφέρουν «Με σωστή διατροφή και με άσκηση πολλή χτίζουμε γερό κορμί» και «Προσέχουμε τη διατροφή μας για να ναι όμορφη η ζωή μας»

Η τοιχογραφία είναι έργο της Hand made by margarita.

Το κυλικείο του Α' Δημοτικό Σχολείο Αγλαντζιάς στολίστηκε με την πιο τέλεια τοιχογραφία (εικόνες)

Διαβάστε επίσης:

6χρονη που νίκησε τον καρκίνο αποθεώνει με τον πιο γλυκό τρόπο τη νοσοκόμα της (video)

Αγκαλιά «καγκουρό»: Τα σωτήρια οφέλη για τα πρόωρα μωρά και πώς να την εφαρμόσετε

Η δουλειά θα σας περιμένει πάντα, τα μωρά όμως δεν θα είναι για μια ζωή μικρά