Συγκλονίζει η φωτογραφία των διδύμων που βγαίνουν αγκαλιασμένα από την κοιλιά της μαμάς τους (εικόνα)

Δεν μπορείς παρά να χαμογελάσεις βλέποντας αυτήν την φωτογραφία. Πρόκειται για τη στιγμή που δύο διδυμάκια έρχονται στον κόσμο αγκαλιασμένα, μέσα από την κοιλιά της μαμάς τους.

Οι δίδυμες αδελφές, η Liz και η Beatriz από την Βραζιλία, βρίσκονταν σε χωριστούς αμνιακούς σάκους και τρέφονταν από διαφορετικούς πλακούντες σύμφωνα με τους γιατρούς του νοσοκομείου.

Πηγη: Bruna Costa

«Η Liz αγκάλιασε την Beatriz σαν να της έλεγε είμαστε εδώ μαζί!» είπε η Luana Guimaraes, η χαρούμενη μητέρα των διδύμων. Μοιράστηκε αυτή τη μοναδική στιγμή στο instagram με μια συγκινητική ανάρτηση και αμέσως έγινε viral. 

«Λίγες μέρες αφού ανακάλυψα ότι ήμουν έγκυος, ο μεγάλος μου γιος ονειρεύτηκε ότι ήμουν έγκυος με δίδυμα. Όταν είδα αυτά τα δύο μωρά σε αυτή στον υπέρηχο, σοκαρίστηκα. Δεν μπορούσα να το πιστέψω» είπε η Guimaraes.

Η φωτογράφος Bruna Costa, που απαθανάτισε τη στιγμή κέρδισε όχι απλά διθυραμβικά σχόλια, αλλά έκανε όλον τον κόσμο να συγκινηθεί. Η φωτογράφος που ονομάζεται Bruna Costa και δήλωσε περήφανη για το στιγμιότυπο που τράβηξε.