Συγκινεί η Φώφη Γεννηματά: «Είναι εξαιρετικά δύσκολο να σκέφτεσαι ότι τα παιδιά σου μπορεί να μεγαλώσουν χωρίς εσένα»

Συγκινεί η Φώφη Γεννηματά: «Είναι εξαιρετικά δύσκολο να σκέφτεσαι ότι τα παιδιά σου μπορεί να μεγαλώσουν χωρίς εσένα»

Η Φώφη Γεννηματά καλείται να δώσει μία νέα δύσκολη μάχη με τον καρκίνο. Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ νοσηλεύεται από το βράδυ της Δευτέρας στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», καθώς εισήχθη με συμπτώματα ατελούς ειλεού. Ωστόσο, μετά από εκτενείς εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου.

Η ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ

Με δεδομένες τις ραγδαίες εξελίξεις, η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ αποφάσισε να μην συμμετάσχει τελικά στην κούρσα για την αρχηγία του κόμματός της.

«Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. » ανέφερε η ίδια στη δήλωσή της.

ΕΙΧΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ

Η Φώφη Γεννηματά έχει μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε  συγκλονίζοντας το πανελλήνιο σε συνέντευξή της στην εκπομπή«Μεσάνυχτα» στην Ελεονόρα Μελέτη. Μάλιστα είχε τονίσει τις σκέψεις που έκανε για τα παιδιά της και το πώς θα αντιμετώπιζαν την απώλεια της. Τα λόγια της συγκλονίζουν.

Η πολιτικός έχει 3 παιδιά (μια 23χρονη κόρη από τον πρώτο της γάμο,  μια 16,5 ετών κόρη και ένα 15χρονο γιο από τον δεύτερο γάμο).  Πρώτος σύζυγος  ήταν ο Αλέξανδρος Ντέκας ενώ ο δεύτερος σύζυγός της είναι ο οδοντίατροςΑνδρέας Τσούνης.

«Είναι εξαιρετικά δύσκολο να σκέφτεσαι ότι τα παιδιά σου μπορεί να μεγαλώσουν χωρίς εσένα. Να σκέφτεσαι ότι μπορεί η μικρή σου να μην θυμάται καν πώς είσαι, να μην θυμάται τη φωνή σου, να μην θυμάται τη μορφή σου, να μην γνωρίσει το χάδι σου».

«Με έπιανε τρόμος στη σκέψη ότι τα παιδιά μου που απέκτησα με τόσο κόπο και προσπάθεια θα μεγάλωναν χωρίς εμένα» εξομολογήθηκε τονίζοντας πόσο οδυνηρό ήταν όλο αυτό.

Δεν το έβαλε ούτε για μια στιγμή κάτω. Δεν έχασε το θάρρος και την αισιοδοξία της. Πάλεψε σκληρά και τα κατάφερε να βγει νικήτρια.

H ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΩ ΣΤΗΝ 9,5 ΕΤΩΝ ΑΙΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΜΟΥ

Τα μικρά μου παιδιά δεν είχαν καταλάβει, αργότερα μιλήσαμε γι’ αυτό. Μια από τις δυσκολότερες στιγμές ήταν όταν μετά από το χειρουργείο χρειάστηκε να μιλήσω στην Αιμιλία, η οποία ήταν τότε 9,5 ετών. Στα παιδιά πρέπει να λες την αλήθεια και την είπα“. είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Διαβάστε ακόμα:

Συγκινεί η Φώφη Γεννηματά: «Είναι εξαιρετικά δύσκολο να σκέφτεσαι ότι τα παιδιά σου μπορεί να μεγαλώσουν χωρίς εσένα»

Τόκιο 2021: Η Κύπρος τιμά τους άξιους Ολυμπιονίκες της!

Η Ήβη Αδάμου σε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη για τη ζωή της ως σύζυγος και μαμά