Μητέρα διοργάνωνε πάρτι οργίων για 14χρονα παιδιά

Μη-τέρα διοργάνωνε πάρτι οργίων για 14χρονα παιδιά

Προφανώς και δεν μπορούμε να αποκαλούμε μητέρα αυτό το διεστραμμένο πλάσμα που δοργάνωνε κρυφά εφηβικά πάρτι και μοίραζε στους έφηβους συμμετέχοντες ποτά και προφυλακτικά.

Η 47χρονη μητέρα από την Καλιφόρνια φέρεται να διοργάνωνε μυστικά πάρτι, από τους γονείς των παιδιών, αλλά και από το σύζυγό της, ενώ τους παρακολουθούσε την ώρα που επιδίδονταν σε σεξουαλικές πράξεις, σύμφωνα με τους εισαγγελείς.

Μάλιστα, τα 14χρονα παιδιά μεθούσαν τόσο πολύ που «ήθελαν να ξεράσουν, δεν μπορούσαν να σταθούν όρθια και έπεφταν αναίσθητα».

Σύμφωνα με τη New York Post, η Σάνον Ο’ Κόνορ έβλεπε γελώντας έναν μεθυσμένο έφηβο να χτυπά ένα κορίτσι, φίλη του 15χρονου γιου της, λένε έγγραφα της δικογραφίας.

«Χρειάστηκε να βγουν μπροστά κάποια γενναία παιδιά ώστε να αποκαλύψουν όλη αυτήν την ιστορία» δήλωσε ο δικηγόρος Τζεφ Ρόζεν. «Ως γονιός, είμαι σοκαρισμένος. Ως δικηγόρος, είμαι αποφασισμένος να λογοδοτήσουν αυτοί οι ενήλικες που έβαλαν σε κίνδυνο τα παιδιά».

Η Ο’Κόνορ αντιμετωπίζει 39 ποινικά αδικήματα.

Διαβάστε επίσης

Φούρνος μικροκυμάτων: Κι, όμως, τόσα χρόνια μάλλον τον χρησιμοποιούμε λάθος

Μια γιγαντιαία πατάτα θα κοσμεί στο εξής την είσοδο του Ξυλοφάγου!

365 – Γίνε πιο θετικός γονέας σε 365 ημέρες: Το νέο βιβλίο του Φώτη Παπαναστασίου μας προκαλεί να γίνουμε καλύτεροι γονείς!