Σοβαρή καταγγελία στο Μακάρειο: Έχασε τα δίδυμα που κυοφορούσε για… 30 ευρώ!

Σοβαρή καταγγελία στο Μακάρειο: Έχασε τα δίδυμα που κυοφορούσε για... 30 ευρώ!

Μια εξαιρετικά σοβαρή καταγγελία έγινε υπ’όψιν του Υπ. Υγείας, για την οποία διέταξε έρευνα διέταξε ο Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χατζηπαντέλα. Η καταγγελία στρέφεται κατά του Μακάρειου νοσοκομείου και αφορά άρνηση παροχής ιατρικής φροντίδας σε γυναίκα πρόσφυγα, η οποία κατέληξε να χάσει τα δίδυμα που κυοφορούσε.

Την είδηση έφερε στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα «Πολίτης». Η εγκυμονούσα γυναίκα, φέρεται να εκδιώχθηκε από το Μακάρειο Νοσοκομείο όταν πήγε να ζητήσει ιατρική βοήθεια, καθώς δεν ήταν εγγεγραμμένη στο ΓεΣΥ και δεν είχε τη δυνατότητα να δώσει το αντίτιμο των 30 ευρώ για τις εξετάσεις.

Για το περιστατικό μίλησε στο OMEGAlive ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του Υπουργού Υγείας, Κωνσταντίνος Αθανασίου, ο οποίος επιβεβαίωσε πως το Υπουργείο έχει ενημερωθεί.

«Ο Υπουργός διέταξε έρευνα για το περιστατικό και προσφέρθηκε μάλιστα να συνοδεύσει τη γυναίκα στο επόμενό της ραντεβού στο γιατρό, για να μη νιώθει στιγματισμένη. Πρόκειται ωστόσο για μία πολύ σοβαρή καταγγελία, η οποία πρέπει να διερευνηθεί για να διασταυρωθούν τα γεγονότα», ανέφερε ο κ. Αθανασίου.

Διαβάστε ακόμα:

Ο πρίγκιπας Τζορτζ και η πριγκίπισσα Σάρλοτ στην κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ

Ο μικρός Αρίωνας γεννήθηκε 670 γραμμάρια στις 25 εβδομάδες και βγήκε νικητής!

Ξεκινούν δωρεάν μαθήματα για την Παγκύπρια Ολυμπιάδα Πληροφορικής: Οι διακρίσεις της Κύπρου στις διεθνείς Ολυμπιάδες