«Σε περιμένουμε»: Η ζωγραφιά του μικρού Μάνου στον μπαμπά του που νοσηλεύεται με COVID

«Sε περιμένουμε»: Η ζωγραφιά του μικρού Μάνου στον μπαμπά του που νοσηλεύεται με COVID

Διανύουμε το τέταρτο κύμα της πανδημίας και καθημερινά πολλοί συμπολίτες μας διαγιγνώσκονται θετικοί στον ιό και λόγω της κατάστασης της υγείας τους κρίνεται απαραίτητη η νοσηλεία τους σε μονάδα COVID.

Τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου κάνει η ζωγραφιά που έφτιαξε και έστειλε ο μικρός Μάνος στον μπαμπά του που νοσηλεύεται στην πνευμονία στην κλινική Covid-19 του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

ΣΥΓΚΙΝΕΙ Η ΖΩΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΜΑΝΟΥ

Ο μικρός Μάνος ζωγράφισε την οικογένεια του σε ένα λευκό χαρτί και με πολύχρωμους μαρκαδόρους έστειλε το μήνυμα στον 48χρονο πατέρα του, θέλοντας να του δώσει ένα κίνητρο να γυρίσει ακόμα πιο γρήγορα κοντά του.

«Μπαμπά σε αγαπούμε και σε περιμένουμε», γράφει με χαρούμενα χρώματα σε μια λευκή σελίδα που φιλοξενούνται 4 φιγούρες: «Μπαμπάς, μαμά, Μάνος, Σταματίνα = οικογένεια».

Την ζωγραφιά δημοσίευσε ο μπαμπάς του παιδιού, Δημήτρης Κοκόλας, νιώθοντας ευγνωμοσύνη για το μήνυμα ενθάρρυνσης που του έστειλε ο γιος του.

Όσο για τον περήφανο, πατέρα, που ιατρικοί λόγοι τον έκαναν να καθυστερήσει τον εμβολιασμό, ο ίδιος έγραψε στο Facebook ότι θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να βγει καθώς οι δικοί του τον περιμένουν.

«Eλπίζω να βγω σύντομα… με περιμένουν» έγραψε.

Διαβάστε επίσης:

«Ο Τζέρι και η παρέα του»: Ένα υπέροχο ψηφιακό παραμύθι που θα λατρέψουν τα παιδιά

«Το καρεκλάκι της σκέψης»: Αντί να τιμωρήσετε τα παιδιά σας, κάντε ένα time out

Πάρε την αγαπημένη σου φανέλα και στήριξε τα παιδιά της «Ηλιαχτίδας Ζωής»