Πάρε την αγαπημένη σου φανέλα και στήριξε τα παιδιά της «Ηλιαχτίδας Ζωής»

Πάρε την αγαπημένη σου φανέλα και στήριξε τα παιδιά της «Ηλιαχτίδας Ζωής»

Μία ξεχωριστή εκδήλωση αγάπης και προσφοράς θα λάβει χώρα την Τρίτη 16 Νοεμβρίου  στο Λύκειο Αραδίππου «Τάσος Μητσόπουλος».

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής δράσης «Ντύσε τον Κόσμο με Χαρά» το Λύκειο Αραδίππου «Τάσος Μητσόπουλος» διοργανώνει την εκδήλωση «Γκολ από καρδιάς».

Στην εκδήλωση θα γίνει δημοπρασία με φανέλες αγαπημένων ποδοσφαιριστών, από τις μεγαλύτερες ομάδες του κυπριακού, αλλά και τους διεθνούς ποδοσφαίρου. Φανέλες ατομικές, φανέλες ομαδικές, αλλά και μπάλες

Όλα τα έσοδα από τη δημοπρασία θα δοθούν στον Σύνδεσμο Στήριξης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες Επαρχίας Λάρνακας«Ηλιαχτίδα Ζωής»!

Μία εκδήλωση αγάπης και προσφοράς

Στόχος της εκδήλωσης είναι να μαζευτεί το μέγιστο δυνατό ποσό για τα παιδιά της «Ηλιαχτίδας Ζωής». Μία εκδήλωση προσφοράς και αγάπης με άρωμα… αθλητικό. Μετά τη δημοπρασία θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Η εκδήλωση θα γίνει στο Αμφιθέατρο Λυκείου Αραδίππου «Τάσος Μητσόπουλος». Στην παρουσίαση η Χριστιάνα Αριστοτέλους και στο τραγούδι ο Δημήτρης Μεσημέρης.

Λόγω των περιοριστικών μέτρων και του ποσοστού πληρότητας του Αμφιθεάτρου, είναι απαραίτητη η επιβεβαίωση της παρουσίας σας και η προκράτηση της θέσης μέχρι τις 10 Νοεμβρίου.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 24813707 ( 7:30-15:00 ) ή 99496556.

Διαβάστε επίσης:

Γέννησε διασωληνωμένη και κατάφερε να ζήσει για να δει το μωρό της

Μωρό γεννήθηκε με ουρά 12 εκατοστών: Μία εξαιρετικά σπάνια περίπτωση γέννησης (εικόνες)

Παιδίατρος σεξουαλικά κακοποιημένων παιδιών χειρίστηκε άψογα 13χρονη και στέλνει σπουδαίο μήνυμα